Bouwbedrijven
van Son Aannemersbedrijf in
Kaatsheuvel
<<=Terug naar plaats Kaatsheuvel
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Kaatsheuvel! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
van Son Aannemersbedrijf
Veerweg 27
5171 PW Kaatsheuvel

tel: (0416) 274563

Extra informatie

Een goed gesprek   
In onze optiek begint het bouwproces met een goed gesprek. Hoe wilt u wonen? Wat wilt u veranderen aan uw huidige huis of bedrijfspand? Wat is de gezinssituatie? Wat betekent een huis voor u? Hoe is de financiële ruimte? Allemaal informatie die van belang is bij bouw of verbouw. Wij willen u kennen, want pas dan kunnen wij een persoonlijk product afleveren. Op uw maat. Passend bij uw wensen en duurzaam voor uw toekomst. 
 
Een kwestie van vertrouwen 
 
In zee gaan met van Son Aannemersbedrijf is een kwestie van vertrouwen. U legt immers uw woon-, werk- en verblijfsplezier in onze handen. Wij doen er vervolgens alles aan om dat vertrouwen waar te maken. Daarom zijn wij bovenal een flexibele organisatie. Een team vakmensen dat zich realiseert dat het voor u werkt. In elke fase van de bouw of verbouw. Via een overzichtelijk stappenplan nemen wij u mee, van idee tot kant-en-klaar woongenot. 
 
Elke fase in de hand 
 
van Son Aannemersbedrijf werkt om haar klanten wooncomfort te geven. En dat begint al tijdens de bouw. Het gaat altijd om veel geld dus wilt u continu inzicht. Daar zorgen wij voor, met strakke begrotingen, waar wij ons aan houden. Vergunningen? Wij regelen deze graag en goed voor u! Anders dan anderen doen we dit na het uitbrengen van de begroting. Als we dan aan de slag gaan, houden wij de kosten en het proces zoveel mogelijk in de hand. Zo bewaken wij de kwaliteit en zijn we veel slagvaardiger en wendbaarder. Als uw wensen veranderen tijdens de bouw passen wij dat snel en vakkundig aan. 
 
Een mooi proces 
 
Het bouwen van een huis is een complex project. Er staat altijd tijdsdruk op en ook de financiën zijn begrensd. Dat kan gemakkelijk ontaarden in stress, chaos en veel extra kosten. Niet bij van Son Aannemersbedrijf. Wij hebben de touwtjes stevig in handen. Zodat het bouwproces niet alleen spannend is, maar ook leuk. Zonder onaangename verrassingen. Met klanten die lachend hun nieuwe aanbouw, droomhuis of bedrijfspand binnenstappen. Daar stoppen wij graag onze energie en onze vakkennis in. 
 
Onze garantie 
 
van Son Aannemersbedrijf probeert een aardige, gezellige bouwer te zijn. Maar het is belangrijker voor u dat wij zeker ook een betrouwbare bouwpartner zijn. Wij zijn aangesloten bij Bouwned en deelnemer in het garantiefonds. Wij kunnen namelijk wel op onszelf vertrouwen, maar wij willen graag dat u dat ook kunt. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent.