Bouwbedrijven
Brekelmans Kaatsheuvel Bouwbedrijven in
Kaatsheuvel
<<=Terug naar plaats Kaatsheuvel
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Kaatsheuvel! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Brekelmans Kaatsheuvel Bouwbedrijven
Hilsestraat 83a
5171 AB Kaatsheuvel

tel: (0)416 273275

Extra informatie

...traditionele bouwer gespecialiseerd in de bouw en renovatie van woningen en bedrijfspanden   
Of u nu nieuwbouwplannen heeft of graag uw huidige woning wilt aanpassen aan uw wensen, in Brekelmans Kaatsheuvel Bouwbedrijven vindt u een betrouwbare partner. Jarenlange ervaring in de bouwbranche gekoppeld aan passie voor het vak en liefde voor details zijn uw garantie voor perfect uitgevoerd werk. 
 
Brekelmans Kaatsheuvel Bouwbedrijven heeft zich in de loop van de jaren steeds meer gespecialiseerd in de bouw en renovatie van woningen en (de kleinere) bedrijfspanden. Daarbij kan deze bouwbedrijf u alle disciplines leveren, van grondwerk tot technische installaties, van betonleverancier tot schilder. Kiest u voor een totaalpakket, dan heeft u gedurende het gehele project slechts één aanspreekpartner en worden de gehele (ver)bouwplanning en het toezicht op het werk voor u verzorgd. 
 
Een gedegen kennis van materialen en oude en hedendaagse bouwtechnieken maken Brekelmans Kaatsheuvel Bouwbedrijven ook de juiste partner voor bouwprojecten die niet standaard zijn. Heeft u bijvoorbeeld een woonkamer met een jaren dertig ornamentplafond en wilt u een aanbouw in dezelfde stijl laten realiseren, dan zorgt Brekelmans Kaatsheuvel Bouwbedrijven ervoor dat bestaand en nieuw naadloos op elkaar aansluiten. 
'Oud' wordt met liefde voor het vak gerestaureerd en 'nieuw' wordt perfect aangepast. 
 
Klik hier voor een impressie van (ver)bouwprojecten die Bouwbedrijf Brekelmans reeds heeft gerealiseerd.