Bouwbedrijven
van Gorp Bouwbedrijven in
Kaatsheuvel
<<=Terug naar plaats Kaatsheuvel
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Kaatsheuvel! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
van Gorp Bouwbedrijven
Jan Vermeerstraat 33
5171 ZG Kaatsheuvel

tel: 06 - 53205590

Extra informatie

van Gorp Bouwbedrijven uit Kaatsheuvel is een bouwbedrijf voor uw verbouwingen thuis. Denk hierbij aan grote verbouwingen van uw huis, zoals een aanbouw of uw dak vernieuwen, maar ook het verbouwen van uw badkamer of keuken is mogelijk.   
Wij nemen u het werk van A tot Z uit handen. Graag maken wij vrijblijvend een afspraak met u om uw wensen te bespreken. 
 
Desgewenst, verzorgen wij daarna ook eventuele benodigde bouwtekeningen, de daarbij behorende constructieberekeningen volgens de eurocode (v.a. begin 2012 verplicht) en dienen wij uw vergunning in bij de gemeente. Na goedkeuring van deze vergunningsaanvraag, voeren wij de verbouwing volgens planning uit. 
 
van Gorp Bouwbedrijven zorgt voor: 
 
  • Het ideale plan 
  • Bouwtekeningen 
  • Constructieberekeningen (eurocode) 
  • Bouwvergunningen 
  • Uitvoering en planning 
  • Onderhoud/ renovatie 
 
Als laatste kunt u ons ook inschakelen voor kleinere klussen, zoals tegelen, timmerwerk, stucwerk, schoorsteenvegen. Ons bedrijf is gevestigd in Kaatsheuvel. Onze klanten zitten voornamelijk in de regio de Langstraat (o.a. Tilburg, Waalwijk). 
 
van Gorp Bouwbedrijven is opgericht in 2000 door Gijs van Gorp. Het begon met als een klusbedrijf met klussen als badkamerverbouwingen, luifels, telefoon- en internet netwerken, bestratingen en metselwerk. Daarnaast ZZP- diensten voor aannemers. Naast het werk werd er een avondscholing gevolgd, waardoor het bedrijf met de juiste papieren in 2002 een bouwbedrijf genoemd kon worden. Naast hetgeen wat bovenstaand staat beschreven, kon de eenmanszaak zich uitbreiden met projecten voor wijkverenigingen, aanbouwen, schuren en daken. 
 
Maar om zichzelf te kunnen onderscheiden van andere bedrijven, werden de aannemerspapieren behaald bij het KOB en is het bedrijf in 2003 een aannemersbedrijf geworden. Dit wil zeggen dat alle bovengenoemde werkzaamheden uitgevoerd konden worden, maar dat de eenmanszaak ook werk aanneemt en uitbesteed voor diverse vakdisciplines in de bouw voor bedrijven en particulieren. 
Vanwege de hoge eisen die er in de bouwwereld gelden en vanwege zijn grote interesse in alle facetten van het werk, heeft Gijs daarnaast een full time studie bij Avans hogeschool in Tilburg afgerond in 2007. Hierdoor mag hij zich sinds die tijd Ing. Van Gorp noemen. 
 
Gijs heeft in deze jaren een goede naam opgebouwd binnen zijn klantenkring. Hij werkt veel met vaste zzp-ers die hij inhuurt, zodat er een goed op elkaar ingespeeld team klaarstaat. Sinds 2008 heeft het aannemersbedrijf personeel aangenomen, zodat hij u altijd van dienst kan zijn. 
 
Eind 2011 is hij begonnen bij Fundeon aan een opleiding tot leermeester timmerman. Hij zit niet stil, want daarnaast volgt hij een Matrix cursus. Deze cursus heeft betrekking op het maken van contstructieberekeningen volgens de eurocode, die vanaf begin 2012 verplicht zijn voor alle bouwaanvragen. 
 
U kunt het aannemersbedrijf contacteren voor verbouwingen, badkamers, bouwaanvragen en onderhoudswerkzaamheden. Wij komen graag bij u langs om een offerte uit te brengen. 
Onze ervaring leert dat onze klanten het fijn vinden om een vast aanspreekpunt te hebben, die vervolgens op zijn beurt zorgt dat alle werknemers weten wat ze moeten doen.