Bouwbedrijven
Klus en timmerbedrijf Schumacher in
Weesp
<<=Terug naar plaats Weesp
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Weesp! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Klus en timmerbedrijf Schumacher
Kostverlorenstraat 931
1382BH Weesp

tel: 0294-770366

Extra informatie

Klus en timmerbedrijf Schumacher is een jong en dynamisch bedrijf dat veel expertise in huis heeft. Wij zijn kleinschalig gestart in 2000 en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met veel vakkennis. Wij verhuren ons als ZZP-ers (Zelfstandigen Zonder Personeel). Het voordeel voor u is dat wij een breed scala werkzaamheden kunnen aanbieden. We zijn in staat om zowel kleine als grote projecten uitstekend uit te voeren en kunnen indien nodig heel snel tot actie overgaan.   
Ons bedrijf staat bekend als zeer vakkundig en toch betaalbaar. We werken op zo'n manier dat het afgeleverde werk van uitstekende kwaliteit is en de prijs voor u interessant.  
 
Onze naam zegt het al: wij kunnen vele soorten timmer- en kluswerkzaamheden voor u verrichten. Wat de timmerwerkzaamheden betreft kunt u bijvoorbeeld denken aan het op maat maken en plaatsen van kozijnen en dakkapellen. Mogelijke kluswerkzaamheden zijn: het plaatsen van horren, het aanbrengen van gordijnrails, het installeren van keukens en badkamers, en het verrichten van tegelwerk. Verder kunnen we onder meer dakopbouwen aanbrengen en complete renovaties uitvoeren.  
 
Wij werken zowel voor bedrijven en instellingen als voor particulieren. Wilt u een klus of project laten uitvoeren, neem dan contact met ons op. Dan ontvangt u, na eventueel overleg, zo spoedig mogelijk onze offerte.  
 
.