Bouwbedrijven
Vos bouwbedrijf BV in
Weert
<<=Terug naar plaats Weert
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Weert! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Vos bouwbedrijf BV
Ringselvenweg 1
6002 SW Weert

tel: 0495-541967

Extra informatie

Vos Bouwbedrijf BV   
Vos Bouwbedrijf BV is in 1991 opgericht door Jos Vos. Bij het oprichten van het bedrijf had hij niet durven denken dat het bedrijf zou worden tot dat wat het nu is. Hij is dan ook zeer tevreden over hetgeen dat hij samen met zijn medewerkers heeft bereikt. Inmiddels staat er een uitgebalanceerde organisatie, waardoor de kwaliteit van Vos Bouwbedrijf BV wordt gegarandeerd. Het bedrijf is dan ook aangesloten bij Bouwend Nederland en bij Bouwgarant en Woningborg. 
 
Ook het opleiden van jonge mensen tot vakmensen staat bij Vos Bouwbedrijf BV hoog in het vaandel en het geniet van de status Erkend Leerbedrijf. Zelf heeft het bedrijf momenteel 6 medewerkers in vaste dienst en door de vaste bezetting op kantoor zijn wij gedurende kantooruren altijd voor u bereikbaar! Daarnaast werken wij met een aantal vaste onderaannemers en een aantal fiscaal ZZP-ers waar wij altijd een beroep op kunnen doen. Zowel de onderaannemers als ook de ZZP-ers voldoen aan de strenge kwaliteitsnorm van Vos Bouwbedrijf BV. 
 
De activiteiten van Vos Bouwbedrijf BV variëren van een kleine aanbouw aan of verbouwing van uw woonhuis of winkel tot een complete nieuwbouw conform uw wensen. De nieuwbouw kan bestaan uit één of meerdere woningen, winkels of bedrijfspanden met of zonder kantoren. 
 
Vos Bouwbedrijf BV is gevestigd in Weert en het werkgebied heeft een reikwijdte van 60 tot 70 km rondom Weert. Dat betekent dat wij opereren van Maastricht tot Best en van Tilburg tot Venlo. Voor potentiële opdrachtgevers stellen wij graag een vrijblijvende offerte op. Wij ervaren daarbij een persoonlijk contact met u, als potentiële opdrachtgever, vooraf als zeer positief. 
 
Elk project is anders en juist dat is voor ons een uitdaging die wij graag met beide handen aannemen. Wij gaan voor goede kwaliteit en tevreden klanten, en dat alles tegen een eerlijke en betaalbare prijs. “Een bouwwerk is een product van opdrachtgever en bouwbedrijf samen!” Vos Bouwbedrijf BV streeft naar betaalbaar wonen en werken waarbij een optimale prijs kwaliteit verhouding een absolute voorwaarde is.