Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf P A van Miltenburg & Zn in
Utrecht
<<=Terug naar plaats Utrecht
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Utrecht! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Aannemersbedrijf P A van Miltenburg & Zn
Hogenoord 20
3513GX Utrecht

tel: 030-2322824

Extra informatie

Welkom bij Aannemersbedrijf P A van Miltenburg & Zn    
Aannemersbedrijf P A van Miltenburg & Zn is een middelgroot bouwbedrijf in de Burgerlijke & Utiliteitsbouw in Utrecht. Het bouwbedrijf bestaat al 50 jaar en heeft een goede naam in de regio. 
 
De werkzaamheden bestaan voor een groot deel uit onderhoud en renovatie, maar ook uw nieuwbouw is bij ons in goede handen. 
 
Vooral in de oude binnenstad, maar ook in de regio, is er volop vraag naar een bouwbedrijf die maatwerk en kwaliteit levert. 
 
Aannemersbedrijf P A van Miltenburg & Zn staat bekend als een klantvriendelijke aannemer, waar goed naar de wensen van de klant wordt geluisterd. 
 
Renovatie, Verbouwingen & Nieuwbouw  
 
Aannemersbedrijf P A van Miltenburg & Zn is gespecialiseerd in het geheel of gedeeltelijk renoveren van oude panden. Denk hierbij aan het in de originele staat brengen van monumentale panden, het herstellen van dakkappen, het renoveren van gevels en het vernieuwen van deuren, kozijnen en trappen. 
 
Ook het verbouwen van uw badkamer of keuken of het plaatsen van een dakkapel kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. 
 
Nieuwbouw 
 
Aannemersbedrijf P A van Miltenburg & Zn heeft veel ervaring in het bouwen van villa’s, bungalows, huizen, garages, aanbouwen of serres. 
 
Verbouwingen 
 
Aannemersbedrijf P A van Miltenburg & Zn is uw partij bij kleine, middelgrote en grote verbouwingen. 
 
Doordat Van Miltenburg in het verleden met grote regelmaat verbouwingen in openbare gebouwen heeft gedaan, weten we hoe het is om te werken in een omgeving die prijs stelt op doorfunctioneren. 
We proberen dan ook zo min mogelijk hinder voor de omgeving te bewerkstelligen. 
 
  • Deuren, kozijnen en puien 
  • Uitbouwen 
  • Dakkapellen 
  • Badkamers, welnessruimten en sanitair 
  • Keukens en pantry’s