Bouwbedrijven
De Vries Bouwbedrijven in
Sneek
<<=Terug naar plaats Sneek
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Sneek! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
De Vries Bouwbedrijven
Zeilmakersstraat 13
8601 WT Sneek

tel: 0515 430500

Extra informatie

De Vries Bouwbedrijven in Sneek, is een veelzijdig en flexibel bouwbedrijf in Friesland, met een rijke geschiedenis die zich uitstrekt tot ver buiten Sneek. Waar het vroeger begonnen is als een kleinschalig onderhoudsbedrijf zijn wij tegenwoordig een modern bouwbedrijf dat actief is op het gebied van woningbouw, woningverbouw, kantoren, bedrijven, winkels, agrarische bouw en prefabricage.   
Hoge kwaliteit en afwerking 
 
De Vries Bouwbedrijven denkt mee met haar klanten. U kunt rekenen op een uitstekend advies, heldere afspraken, en een duidelijke offerte. Omdat wij gebruik maken van de laatste technieken, duurzame, hoogwaardige materialen en produkten, bent u gegarandeerd zeker van een hoogwaardige kwaliteit en afwerking van uw bouwproject. Onze gekwalificeerde, enthousiaste vakmensen en onderaannemers realiseren uw bouwproject op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Vanzelfsprekend kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Met al uw vragen op het gebied van bouwen kunt u bij ons terecht.  
 
Strenge eisen 
 
De Vries Bouwbedrijven houdt zich bij al haar projecten strikt aan de voorgeschreven normen en voorschriften, evenals de veiligheidsaspecten, milieueisen en arbo-eisen. Onze projecten worden uitgevoerd met de grootste zorg en het hoogste kwaliteitsniveau, maar altijd binnen het vastgestelde budget. 
 
Prefab woningbouw & renovatie 
 
Ook voor prefabricage kunt u terecht bij De Vries Bouwbedrijven. Om u meer informatie te geven over prefabricage zoals prefab woningen, daken, dakkapellen, aanbouwen enz. kunt u kijken op de website van onze dochteronderneming Prefabkap. Kijk op de website www.prefabkap.nl.