Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Louis Scheepers BV in
Roermond
<<=Terug naar plaats Roermond
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Roermond! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Aannemersbedrijf Louis Scheepers BV
Noordhoven 2
6042NW Roermond

tel: 0475-345600

Extra informatie

Missie / Visie   
Het is de missie van aannemersbedrijf Louis Scheepers om kwalitatief hoogwaardige bouwconcepten te ontwikkelen en te realiseren met een goede prijs-kwaliteit verhouding. In de visie van aannemersbedrijf Louis Scheepers is dat meer dan bouwen alleen. Het gaat om het veelal turnkey realiseren van woon-, werk-, zorg-, recreatie- en onderwijsconcepten, die voldoen aan de eisen en wensen van toekomstige gebruikers. Kernbegrippen daarbij zijn: duurzaamheid, comfort en een hoge belevingswaarde. 
 
Bouwen is rekening houden met de sociale gevolgen daarvan. 
 
Kortom, bouwen voor mensen. 
 
Aannemersbedrijf Louis Scheepers staat voor het nemen van onze verantwoordelijkheid en om een positieve bijdrage te leveren aan onze medewerkers, de markt, het milieu en de samenleving. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en vinden dit een zaak van ons allen. 
 
Wij zien het als onze opdracht om een gezond bedrijf te zijn dat waarde toevoegt op economisch, sociaal, ecologisch en maatschappelijk gebied. De komende tijd zullen wij onze schouders zetten onder een verdere uitwerking van ons CR beleid. Dat doen wij door met verschillende partijen onze krachten en gedachten te bundelen, een afgewogen beleid samen te stellen en natuurlijk de handen uit de mouwen steken! 
 
Innovatie is volgens ons één van de belangrijkste ingrediënten om de marktpositie te versterken en zit stevig verankerd in onze filosofie. Het is ons beleid om dit verder te stimuleren en te faciliteren en ook hierin speelt duurzaamheid een grote rol. Bij het ontwikkelen en implementeren van innovaties richten we onze aandacht ook op samenwerking met opdrachtgevers en leveranciers. Daarbij gaan wij onze verantwoordelijkheid naar onze toeleveringsketen niet uit de weg. 
 
Wij bieden medewerkers uitstekende faciliteiten om zich blijvend te ontwikkelen en over de grenzen van hun directe vakgebied te kijken. Wij ontwikkelen een cultuur waarin kennisdeling vanzelfsprekend is en waar diversiteit op de werkvloer bijdraagt aan de kracht en flexibiliteit van onze organisatie. 
 
Duurzaamheid 
 
Louis Scheepers rapporteert over haar prestaties op het gebied van duurzaamheid, dit als onderdeel van het Corporate Responsibillity (CR) beleid van VolkerWessels. Zo zijn wij steeds bezig om onze Co2-footprint verder te verkleinen. We zoeken daarbij naar oplossingen die het verschil maken. Dit doen we door ieder jaar vooruitstrevende ambities te koppelen aan de behaalde resultaten. 
 
Voor ons gaat duurzaam bouwen verder dan zuinig energie- en materiaalgebruik. Met duurzaam bedoelen wij vertrouwd, eerlijk, transparant, betrouwbaar en verantwoordelijk. Maar ook: veilig, milieuvriendelijk, efficiënt, effectief en economisch verantwoord. 
 
Duurzaamheid is een bouwwijze die goed is voor mens en milieu. Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, maar ook met de open ruimte. Duurzaam bouwen vraagt met andere woorden om een integrale aanpak waarbij je bewust en vooraf keuzes maakt. 
 
Onze activiteiten zijn echter niet geruisloos en hebben gevolgen voor mens, milieu en samenleving. Wij zijn ons er van bewust dat het realiseren van bouwprojecten een grote impact heeft op de omgeving over een lange periode. Duurzame innovatieve oplossingen zijn daarbij inmiddels ons handelsmerk. 
 
Aannemersbedrijf Louis Scheepers heeft aandacht voor duurzaamheid en procesoptimalisatie met als doel projecten op te leveren van goede kwaliteit, die toekomstbestendig zijn en tegen concurrerende prijzen. Wij denken mee in constructieve- en kostenbesparende oplossingen zonder de architectuur aan te tasten. Uiteraard kunnen duurzaamheidsoplossingen al vanaf de ontwerpfase worden opgepakt. 
 
Samen kunnen we een duurzame leefomgeving realiseren, die direct aansluit op de wensen van bewoners. Een omgeving waarin het plezieriger en comfortabeler wonen is, vandaag en in de toekomst. 
 
Kort samengevat betekend duurzaamheid voor ons: 
- Goed geïsoleerde, energiezuinige gebouwen neerzetten. De gebouwen die we realiseren voldoen ruimschoots aan de normen die vanuit het ontwerp worden aangegeven. 
- Gebruikmaken van bouwmaterialen die minder belastend zijn voor het milieu (milieuvriendelijk of recyclebaar). Waar mogelijk gebruiken we gecertificeerde producten. 
- Onze werknemers moeten veilig kunnen werken. Daarom besteden we veel aandacht aan hun gezondheid en welzijn. 
- Een gebouw staat nooit op zichzelf. Daarom moet bij de realisatie rekening gehouden worden met de omgeving. 
 
Tot slot, duurzaamheid is een zaak van ons allen. Wij willen elk initiatief dat telt zichtbaar maken en transparant communiceren met onze omgeving!

Specialiteit
  • Badkamer  
  • Isolatie  
  • Toilet  
  • Appartementen  
  • Architect  
  • Kantoor  
  • Vloerverwarming  
  • Water 
  • Woningen