Bouwbedrijven
Wesselink Bouwbedrijven in
Weerselo
<<=Terug naar plaats Weerselo
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Weerselo! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Wesselink Bouwbedrijven
Bornsestraat 4
7595LG Weerselo

tel: 0541-661265

Extra informatie

Wesselink Bouwbedrijven is een middelgrote onderneming, die gebouwd is op kwaliteit. Het fundament hiervoor werd gelegd in 1936. De oprichter en naamgever van het bedrijf, de heer J.G. Wesselink, begon toen in Weerselo een timmerbedrijf met eersteklas vakmensen en een aanpakkersmentaliteit. Dit is de basis geweest waarop een klein dorpstimmerbedrijf kon uitgroeien tot een allround restauratie bouwonderneming.   
Want vandaag staat de naam Wesselink voor een bouwer ‘pur sang’ die van kwaliteit een traditie heeft gemaakt. En die deze traditie elke dag in praktijk brengt voor een brede gevarieerde klantenkring, onder het motto: “thuis in beter bouwen”. 
 
Het bedrijf kan inmiddels terugzien op een kwaliteitstraditie van ruim 75 jaar. Dit heeft al vroeg geleid tot een zeer compleet bedrijfsprogramma dat momenteel bestaat uit restauratie, renovatie, verbouw van monumenten, nieuwbouw van (woning-, utiliteitsbouw en bedrijfshuisvesting), en klein onderhoud. . 
 
Ons vakmanschap 
 
Vakmanschap gestoeld op teamgeest. 
 
Vakmanschap, dat heeft alles te maken met goed werk. Goed werk is werk dat onze werknemers graag en met inzet van hun vakkennis doen en waar ze trots op zijn, Wesselink Bouw en Restauratie heeft in al die jaren hierin veel kennis en ervaring opgedaan in de diverse diciplines van de bouw en bij vakmanschap gaat het om de inhoud en de kwaliteit ervan. 
 
Wesselink Bouwbedrijven is ERB-gecertificeerd en heeft een scholingsplan voor de restauratievaklieden. Dit is één van de eisen waaraan een Erkend Restauratie Bouwbedrijf moet voldoen. De werkzaamheden worden volgens dit kwaliteitspredikaat uitgevoerd. De erkenningsregeling die hierbij als norm wordt gehanteerd is grotendeels gelijkluidend met de NEN en ISO 9001 norm voor bouwbedrijven, maar stelt daarnaast specifieke restauratie-eisen.

Specialiteit
  • Gevelrenovatie  
  • Metselwerk  
  • Tegelwerk  
  • Dakkapellen  
  • Garage 
  • Maatwerk  
  • Terras  
  • Woningbouw  
  • Woningen