Bouwbedrijven
Hulten-Krol Bouwbedrijven in
Waalwijk
<<=Terug naar plaats Waalwijk
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Waalwijk! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Hulten-Krol Bouwbedrijven
Elzenweg 27/A
5144MB Waalwijk

tel: 0416-332605

Extra informatie

Hulten-Krol Bouwbedrijven   
Al meer dan 100 jaar een vertrouwd gezicht in de Waalwijkse bouwwereld. 
 
Hulten-Krol Bouwbedrijven, opgericht in 1906, is het oudste aannemersbedrijf van Waalwijk. Ooit begonnen als eenmanszaak zijn wij in de afgelopen eeuw uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht op de regionale markt. Onze succesfactoren? Een persoonlijke benadering, continue aandacht voor kwaliteit en een flexibel team. 
Met onze eigen medewerkers en een uitgebreid netwerk aan vaste onderaannemers weten wij elke klus te klaren. Of het nu gaat om bouwen, verbouwen of renoveren: wij staan voor u klaar. Dus bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een bouwpartner waar u op kunt vertrouwen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag naar u luisteren. 
 
Hulten-Krol Bouwbedrijven staat bij particulieren in Waalwijk en omgeving sinds jaar en dag bekend als dé partner voor renovaties en verbouwingen. Maar wij doen meer! Als allround bouwbedrijf richten wij ons op verschillende activiteiten voor diverse opdrachtgevers. Ook op het gebied van utiliteitsbouw in opdracht van bedrijven of woningbouw in opdracht van corporaties hebben wij onze sporen verdiend. Kortom, wij zijn van alle markten thuis en staan dus ook voor u klaar!

Specialiteit
  • renovatie en onderhoud  
  • utiliteits(ver)bouw  
  • particuliere woningbouw  
  • particuliere verbouwingen