Bouwbedrijven
Building Support BV in
Volendam
<<=Terug naar plaats Volendam
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Volendam! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Building Support BV
Julianaweg 228/230
1131NW Volendam

tel: 0299-464074

Extra informatie

Heeft u bouwplannen?   
Dan is Building Support BV uw bouwbedrijf en partner. Building Support BV is een Volendammer bouwbedrijf die zich heeft gespecialiseerd op kleinschalige woningbouw, uitgebreide renovaties en omvangrijke verbouwingen. Verder verrichten wij vaak deelprojecten zoals funderingsherstel en inpandige kelderbouw onder bestaande gebouwen. Deze bouwactiviteiten vragen om een vakkundig inzicht en een innovatieve en meedenkende organisatie die constant bezig is om de nieuwste technieken toe te passen. 
 
Wij zijn voornamelijk actief in Edam-Volendam en de regio’s Amsterdam – Zaanstreek – Waterland. 
 
Building Support kan u adviseren en bijstaan in iedere fase van uw bouwplan. Zowel in de ontwerp als in de uitvoeringsfase. 
 
Zijn u bouwplannen duidelijk? 
 
Vraag bij Building Support vrijblijvend een offerte aan voor het uitvoeren van uw wensen. 
 
 
U wilt liever zelf bouwen? 
 
 
Dan kan Building Support de voorbereiding, levering van materialen en contacten met onderaannemers op zich nemen. U profiteert van aanzienlijke inkoopkortingen, bouwkundige adviezen en een degelijke controle op het proces. Wij werken in deze vorm van bouwen met een open begroting, zodat u van te voren precies weet wat de te verwachten kosten zijn. En lukt het niet alleen, dan heeft u een team van vakbekwame mensen waar u terecht kunt voor al uw vragen. 
 
 
Slechts een idee? 
 
 
U kunt door ons de gehele ontwerpfase laten begeleiden en de contacten met verschillende partijen zoals architect en constructeur laten onderhouden. Dit geldt ook voor de uitvoering van het teken- en rekenwerk van kleinschalige verbouwingen en renovatiewerken, alsmede het aanvragen van de benodigde vergunningen. 
 
Meer weten? 
 
Bel voor een afspraak of kom eens langs voor een gesprek. 
 
Van a tot z grip op uw bouwproject 
 
Besluit u ons te benaderen, dan komen we graag langs om de bouwopdracht op te nemen. Tijdens dit eerste contact inventariseren we uw wensen en eisen en voorzien we u van deskundig advies op basis van onze kennis en ervaring, waarmee u uw voordeel kunt doen. Benodigde werkzaamheden en materialen zetten we direct om in een passende offerte met een bijbehorend tijdpad. Bij akkoord worden de voorbereidingen getroffen en stuurt de projectleider de bouwteams aan. 
 
Tijdens het bouwproces worden de taken helder afgebakend. Zo kan ieder zich volledig inzetten vanuit zijn eigen verantwoordelijkheid. Planning en uitvoering houden we nauwlettend in de gaten en waar nodig sturen we direct bij. Wanneer alle geplande werkzaamheden zijn verricht vindt de grondige eindcontrole plaats. De bouwplaats is netjes opgeruimd en we adviseren u hoe u het beste met de gerealiseerde werkzaamheden om kunt gaan. Met Building Support mag u een onberispelijk resultaat verwachten, geheel in lijn met alle gemaakte afspraken. 
 
Duidelijk over te leveren kwaliteit 
 
In onze garantiebepaling staat helder en bondig omschreven waar u garantie op heeft, hoe de garantie wordt uitgevoerd en hoe lang de garantie op bepaalde onderdelen geldt. Dat biedt zekerheid en transparantie. 
 
Voorts is Building Support is VCA**- gecertificeerd. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (Veiligheid, Gezondheid, Milieu). Beoordeling draait om aspecten als beleid- en managementbetrokkenheid, risico analyse, opleiding en voorlichting, milieu en gezondheid, aanschaf en keuring van materialen en materieel en tenslotte melding, registratie en onderzoek van mogelijke incidenten (ongevallen en bijna-ongevallen).

Specialiteit
  • Dakkapel  
  • Keuken  
  • Sloopwerk  
  • Architect  
  • Bedrijfspanden  
  • Bouwvergunning  
  • Garage  
  • Kantoor  
  • Woningbouw  
  • Woningen