Bouwbedrijven
Alpeera Bouwbedrijven in
Tiel
<<=Terug naar plaats Tiel
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Tiel! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Alpeera Bouwbedrijven
Morsestraat 11/R
4004JP Tiel

tel: 0344-616868

Extra informatie

Eigenaren van Alpeera, Frank van Peer en Raymond Altena, deden na hun timmeropleiding te hebben voltooid eerste enkele jaren ervaringen op in het vak, voordat zij in 2002 hun eigen bedrijf oprichtten.  Hoewel Frank van Peer en Raymond Altena vandaag de dag nog altijd met zijn tweeen werken, hebben zij inmiddels een flink netwerk om zich heen verzameld van kleine gespecialiseerde zelfstandigen, die hun expertise in kunnen zetten waar nodig. Hierdoor is Alpeera in staat om ieder project aan te nemen. Van het plaatsen van een deur tot en met het opleveren van een complete woning. 
 
Eén vast aanspreekpunt 
 
Doordat Alpeera met een klein team werkt zijn de lijnen kort: u heeft altijd één vast aanspreekpunt en offertes kunt u binnen twee weken in huis hebben. Bovendien liggen de prijzen bij Alpeera vele malen lager dan bij een groot bouwbedrijf. 
Er wordt altijd netjes en vakkundig gewerkt. Alpeera streeft naar perfectie en zorgt ervoor dat u met een gerust hart uw bouw aan hen uit kunt besteden. 
Niets is gek genoeg voor Alpeera. Komt u er zelf niet uit? Dan denken Frank van Peer en Raymond Altena graag met u mee! 
 
Uitstel van executie 
 
Na ruim 10 jaar is Alpeera niet langer meer alleen maar bekend in de regio, maar tevens ver daarbuiten. Vorig jaar was het bouwbedrijf uitgebreid in beeld tijdens het televisieprogramma 'Uitstel van executie' waarin Frank van Peer en Raymond Altena samen met allerlei andere bedrijven uit de regio belangeloos hun medewerking verleenden aan het verbouwen van een onverkoopbaar huis op Passewaay. Onder andere sloopwerkzaamheden, maar ook stucwerk, het plaatsen van een nieuwe badkamer en het zetten van een dakkapel werden door Alpeera tot in detail uitgevoerd. Eenmaal opgeknapt vond het huis, onder andere mede dankzij de hulp van Alpeera, snel nieuwe eigenaren.

Specialiteit
  • Kantoor  
  • Stucwerk  
  • Veranda