Bouwbedrijven
Klerx Bouwprojecten in
Sprang-Capelle
<<=Terug naar plaats Sprang-Capelle
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Sprang-Capelle! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Klerx Bouwprojecten
Hoge Akkerweg 3
5161RN Sprang-Capelle

tel: 06-14895015

Extra informatie

Deze onderneming is sinds 2004 actief op het gebied van bouw en verbouw, voornamelijk in de particuliere sector.   
U treft op deze site enkel drie keuze mogelijkheden aan, te weten: home, portfolio en contact. Deze eenvoudige opzet geeft tevens de visie van Klerx Bouwprojecten weer; helderheid en overzichtelijkheid. Dit wordt ook vertaald in onze offertes en in de communicatie met u als klant. 
 
Zoals gezegd dus geen opsomming van activiteiten die wij voor u kunnen verzorgen. Wij staan voor nieuwbouw, aanbouw en verbouw. U mag dus van ons verwachten dat wij van de fundering tot aan luxe schuifdeurkasten alles voor u kunnen verzorgen. Dit geldt voor zowel interieur als exterieur, met voor iedere specifiek vakgebied de nodige betrouwbare vaste onderaannemers, en van ontwerp tot uitvoering. 
 
Nieuwbouw 
 
Wij bouwen woningen in de particuliere sector. Dus niet 30 woningen voor projectontwikkelaars, maar vrijstaande, geschakelde of tweeondereenkap woningen voor mensen die een bouwkavel hebben, en hierop hun droom willen verwezenlijken. 
 
Aanbouw 
 
Wij plaatsen aanbouwen in alle soorten en maten. Tevens plaatsen wij dakopbouwen, uitgevoerd in houtskeletbouw, maar ook in metselwerk, of een combinatie hiervan. 
 
Verbouw 
 
Wij brengen voor u de meest complexe verbouwing tot een goed einde. Vaak wordt verbouwen onderschat, veel mensen hebben er geen idee van hoe belangrijk het is om stut- en stempelwerk deugdelijk uit te voeren. Wanneer bijvoorbeeld een dragende muur verwijderd wordt en hiervoor in de plaats een stalen balk geplaatst wordt moet men wel kennis van zaken hebben, en bovenal constructief inzicht hebben. Uiteraard verzorgen wij voor u de benodigde constructieberekeningen. 
 
In onze portfolio treft u enkele voorbeelden aan. 
 
Klerx Bouwprojecten staat garant voor heldere offertes, goede communicatie, service en uiteraard garantie. Heeft u plannen om te gaan (ver)bouwen? Twijfel dan niet, en vul ons contactformulier in, dan zult u zien dat uw vertrouwen niet beschaamd wordt en kunt u spoedig genieten van uw nieuwbouw woning, vergrote woning of geheel gefacelifte woning.