Bouwbedrijven
Karelsen Soest Bouwbedrijven BV in
Soest
<<=Terug naar plaats Soest
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Soest! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Karelsen Soest Bouwbedrijven BV
Smitsweg 5
3765CA Soest

tel: 035-6016438

Extra informatie

Karelsen Soest Bouwbedrijven BV is elk bouwproject een uniek project dat in goed overleg met u -onze opdrachtgever- vlekkeloos wordt uitgevoerd van eerste plan tot en met de uiteindelijke oplevering. Afhankelijk van omvang en complexiteit van de bouw wordt een projectteam samengesteld dat kan bestaan uit een projectleider, een calculator en bijvoorbeeld een voorman. Karelsen Soest BV is voorstander van korte communicatielijnen en persoonlijk contact met de opdrachtgever!   
Het bouwbedrijf is actief in de particuliere en de zakelijke bouw. U kunt hierbij denken aan nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie, aanbouwen en groot en klein onderhoud. Karelsen Soest BV bewijst al jarenlang kwaliteit te kunnen leveren tegen concurrerende prijzen. Het bedrijf is FSC gecertificeerd. Hout en houtproducten voorzien van dit keurmerk zijn afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Omdat ook veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan is het bedrijf aangesloten bij Bouwgarant en bezitten alle personeelsleden het Basis Veiligheidsdiploma. 
 
Zoekt u samenwerking met een bouwbedrijf waar milieu, veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan? Bel dan voor een afspraak 
 
Karelsen Soest Bouwbedrijven BV levert kwaliteit door het inzetten van veel vakmanschap, zodat u - de opdrachtgever - ook op lange termijn kunt rekenen op zo laag mogelijke exploitatiekosten. 
Of het nu een pand betreft dat onderdak moet bieden aan 200 medewerkers of een bescheidener pand voor twee personen, Karelsen Soest BV is niet te klein voor het grote werk en voelt zich niet te groot voor het kleine werk! Een uitgebreid portfolio vindt u in de brochure. 
 
Interesse in samenwerking met een bouwbedrijf dat kwaliteit levert en met u meedenkt over besparen op exploitatiekosten, ook op lange termijn? 
 
Ieder bouwproject is een ingrijpende en kostbare zaak! Omdat u bouwen of verbouwen in één keer goed wilt doen is het belangrijk duidelijke afspraken te maken met uw bouwbedrijf. Op basis van uw wensenlijst brengt Karelsen Soest BV een heldere offerte uit. Hierin beschrijven zij de uit te voeren werkzaamheden en de kosten daarvan. Pas na goedkeuring van de offerte wordt overgegaan tot realisatie van uw bouwplannen. 
 
Interesse in samenwerking met een betrouwbaar bouwbedrijf dat net als u bouwen in één keer goed wilt doen?

Specialiteit
  • Isolatie  
  • Kozijnen  
  • Plafond  
  • Ramen / deuren  
  • Timmerwerk  
  • Deuren  
  • Garage  
  • Kantoor 
  • Ramen  
  • Sloop