Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Jos Groote Punt in
Rossum
<<=Terug naar plaats Rossum
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Rossum! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Aannemersbedrijf Jos Groote Punt
Wiekermaatweg 1/3
7596JA Rossum

tel: 0541-625661

Extra informatie

Aannemersbedrijf Jos Groote Punt is gevestigd op het bedrijventerrein Wiekermaat te Rossum (Ov) en ligt in de gemeente Dinkelland. De werkzaamheden die ons bouwbedrijf uitvoert zijn van uiteenlopende aard. Wij verzorgen voor u nieuwbouw, uitbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Het bouwbedrijf kan bogen op een jarenlange ervaring.   
Ons bedrijf kenmerkt zich door zijn directe werkwijze. U maakt de afspraken voor de (ver)bouw direct met de uitvoerenden. Daar zitten geen schakels meer tussen. Deze werkwijze heeft als voordeel dat er zowel bij u als bij ons duidelijkheid heerst voor wat betreft de kwaliteit en de kosten. 
 
Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. U kunt met ons duidelijke afspraken maken voor wat betreft de werkzaamheden, de prijs en de kwaliteit van de gebruikte materialen. 
 
Open begroting 
 
Desgewenst kan vòor de aanvang van werkzaamheden een zogenaamde open begroting verkregen worden. Hierin staat beschreven met welke materialen van welke kwaliteit het werk zal worden geleverd. Indien u hier dan vragen over heeft zijn wij graag bereid die te beantwoorden. Samen komen we dan tot een bouwplan waar wij allen achter kunnen staan en waar duidelijkheid de boventoon voert. 
 
Een optimaal resultaat 
 
Voor ons is kwaliteit net zo belangrijk als voor u. Wij zullen onze werkzaamheden dan ook met de meest zorgvuldige aandacht uitvoeren. Ook adviseren wij u voor wat betreft ontwerp, uitvoer-methodes en gebruikte materialen zodat uiteindelijk een optimaal resultaat en een esthetisch verantwoord beeld wordt bereikt 
 
Maatwerk 
 
> Uitbouw van woningen 
> Bouwen Garages 
> Badkamer 
> Voegen Gevels 
> Renovatie 
> Onderhoud kozijnen 
> Serre aanbouw 
> Vervanging boei delen 
> Dakkapellen 
> Plaatsen van glas 
 
Gemeenten, bedrijven en particulieren uit de regio weten Bouwbedrijf Groote Punt te vinden. Het bedrijf beweegt zich in de hele breedte van de bouw. Van het vernieuwen van een badkamer en de aanbouw van een serre tot complete renovaties, de medewerkers draaien er de hand niet voor om.

Specialiteit
  • Installatiewerk  
  • Keuken  
  • Schilderwerk 
  • Tegelwerk  
  • Zolder  
  • Carport  
  • Maatwerk  
  • Woningen