Bouwbedrijven
J Rood Bouwbedrijven in
Nieuwe Niedorp
<<=Terug naar plaats Nieuwe Niedorp
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Nieuwe Niedorp! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
J Rood Bouwbedrijven
Dorpsstraat 121
1733AG Nieuwe Niedorp

tel: 0226-413122

Extra informatie

Wij verzorgen nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud, isolatie, ramen, deuren, kozijnen, gevels, daken- en meubels op maat voor bedrijven, instellingen en particulieren.   
Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in Nieuwe Niedorp en omgeving. 
 
Aannemingsbedrijf J. Rood is uw professionele en betrouwbare bouwbedrijf te Nieuwe Niedorp. Wij hebben onder andere klussen gedaan in: Nieuwe-Niedorp, Oude Niedorp, Winkel, Heerhugowaard, Alkmaar en Schagen. 
 
In overleg met de klant komen wij altijd tot het beste eindresultaat. Onze werkzaamheden verrichten wij flexibel, accuraat en met kwaliteit. 
 
Wat uw (ver) bouwwerkzaamheden ook zijn, met meer dan 25 jaar ervaring kunnen we ieder project tot volle tevredenheid realiseren. Wij zijn in staat om zowel kleine als grotere opdrachten aan te nemen. In de loop der jaren hebben we een vast klantenbestand opgebouwd waar we mooie verbouwingen, restauraties, onderhoudswerkzaamheden en aanbouwen voor gerealiseerd hebben. Mocht u meer informatie willen of een vrijblijvende offerte willen ontvangen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 
 
Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. 
 
Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen. 
 
onderhoud, isolatie, ramen, deuren, kozijnen, gevels, daken- en meubels op maat in Nieuwe Niedorp en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in renovaties- en nieuwbouw. 
 
Aannemingsbedrijf J. Rood is een vertrouwd adres voor al uw nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud, isolatie, ramen, deuren, kozijnen, gevels, daken- en meubels op maat. 
 
Ons bedrijf bestaat sinds 1984 . 
 
Wij werken met vakbekwame mensen en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van renovaties- en nieuwbouw. 
 
U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. 
 
Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren. 
 
Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? 
 
Wij staan voor u klaar in Nieuwe Niedorp en omgeving. 
 
Onze diensten bestaan uit nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud, isolatie, ramen, deuren, kozijnen, gevels, daken- en meubels op maat in de ruimste zin van het woord. 
 
Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in renovaties- en nieuwbouw. 
 
Onze garanties: 
 
Wij garanderen dat wij bij alle projecten die wij aannemen het best mogelijke resultaat nastreven. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Een tevreden klant is voor ons heel belangrijk. Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte. 
 
Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Specialiteit
  • Dakwerk 
  • Kozijnen  
  • Ramen / deuren  
  • Meubels op maat  
  • Gevelbetimmering