Bouwbedrijven
Groenewegen Bouwbedrijven BV in
Maasland
<<=Terug naar plaats Maasland
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Maasland! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Groenewegen Bouwbedrijven BV
Het Ambacht 6
3155AK Maasland

tel: 010-5917566

Extra informatie

Groenewegen Bouwbedrijven BV, sedert 1921, is een echt familie bedrijf.  Wij bouwen al meer dan 90 jaar aan het bedrijf dat het nu is. Een bedrijf dat van vader op zoon, op zoon is gegaan en hierdoor al 90 jaar een uitgebreide vakkennis bezit! 
 
Een middelgroot bedrijf met heipalen die stevig in de grond staan en wat staat voor perfect bouwen. Met al deze kennis kunnen wij u optimaal van dienst zijn en daarom kunt u bij ons terecht voor: utiliteitsbouw, woningbouw, verbouwingen en renovatie-projecten, van groot tot (heel) klein. Denkt u b.v. ook eens aan badkamers, keukens, kozijnen vernieuwen of het realiseren van een aanbouw. Ook kunt u terecht voor bv. het vervangen van een slot of het nog dezelfde dag verhelpen van inbraakschade. 
 
Wij beschikken over een grote, uitgebreide eigen werkplaats, met uiteenlopende machines. Tevens liggen wij centraal in het Randstadgebied. Hierdoor genieten wij een perfekte bereikbaarheid voor u en onze medewerkers. Aannemersbedrijf Groenewegen B.V. heeft momenteel 8 vaste gekwalifiseerde timmermannen in dienst. Ook is ons bedrijf een gecertificeerd leerbedrijf voor aankomende timmermannen. Onze werken voeren wij altijd uit met onze eigen timmermannen, dus er zijn altijd medewerkers van Groenewegen op de bouw, en een (vast) team van onderaannemers.