Bouwbedrijven
P.C. de Winter Bouwbedrijven in
Loppersum
<<=Terug naar plaats Loppersum
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Loppersum! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
P.C. de Winter Bouwbedrijven
Molenweg 19
9919 AE Loppersum

tel: 0596-572503

Extra informatie

P.C. de Winter Bouwbedrijven Loppersum (Groningen)   
P.C. de Winter Bouwbedrijven voor Nieuwbouw, Verbouw, Onderhoud en Renovatie 
 
Wij staan voor u klaar om u te helpen bij uw bouw-plannen. 
 
Wilt u Nieuwbouw of heeft u een aanbouw nodig dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Tekeningen maken en een bouwvergunning aanvragen kunnen wij voor u regelen. Of u vergunningsplichtig bent kunt u nazien op www.rijksoverheid.nl 
 
Gaat u Verbouwen wij zijn er ook voor het maken van kozijnen en het plaatsen hiervan. Plaatsen van dakramen en prefab dakkapellen is voor ons ook geen probleem. Het isoleren van uw woning kunnen wij natuurlijk ook uitvoeren waarmee u uw energierekening naar beneden kunt brengen en uw woon plezier verhoogd. Daarbij kunt u denken aan zolder betimmering maar ook vloer- wand- en dakisolatie. Overigens is hiervoor tijdelijk de 6% BTW regeling van toepassing mits u aan de voorwaarden voldoet. U kunt deze voorwaarden lezen op www.agentschap.nl  
 
Ook voor Onderhoudswerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres.  
 
Renoveren van uw woning, badkamer, keuken of dak kunnen wij ook voor u realiseren. Wij adviseren u hierover graag wat de mogelijkheden kunnen zijn. Wij kunnen u zelfs helpen met een tijdelijke douchecabine om de overlast van uw badkamer renovatie zo beperkt mogelijk te houden. 
 
Bij Bouwbedrijf P.C De Winter kunt u ook terecht voor een kleine klus die u zelf niet kunt klaren. U kunt hierbij denken aan het verwijderen van drempels, plaatsen van beugels, verhoogd toilet realiseren of een douchezit plaatsen. Wanneer u een bepaalde klus niet kunt klaren informeer dan eens bij ons of wij u kunnen helpen. 
 
Wij zijn er voor u om samen met u uw bouwplannen mogelijk te maken. 
 
Kiest u voor ons Bouwbedrijf dan maken wij zo spoedig mogelijk met u een afspraak om uw wensen door te spreken. Hierna zullen wij uw wensen verder uitwerken en daarna aan u een vrijblijvende offerte uitbrengen. 
 
Samen met ons kunt u zelf ook meewerken aan een verbouwing dan bespaart u op de bouwkosten en kunt u wellicht meer realiseren als dat u voor mogelijk houdt. Wij zijn een Bouwbedrijf die er wil zijn voor mensen met bouw of verbouw plannen. 
 
Niet zeuren maar doen is ons motto. 
 
Bedrijfsprofiel van Bouwbedrijf P.C. De Winter 
 
Wij zijn een allround bouwbedrijf. De werkzaamheden die wij verrichten zijn Nieuwbouw, Verbouw, Onderhoud en Renovatie.  
 
P.C. de Winter Bouwbedrijven is 10 jaar geleden gestart in een garage als een eenmanszaak onder de naam Timmer bedrijf P.C. De Winter te Wirdum. Na het behalen van de aannemers papieren werd het Bouwbedrijf P.C. De Winter. Omdat de garage in 2004 echt te klein werd zijn wij verhuisd naar Loppersum 
 
Bouwbedrijf P.C. De Winter werkt met een grote eigen machinale timmer werkplaats aan de Industrieweg 9 te Loppersum. Hier kunnen alle voorkomende werkzaamheden worden verricht zoals bijvoorbeeld het maken van ramen, deuren en kozijnen. Ook het maken van trappen is een specialiteit van ons. Veelal worden trappen standaard gemaakt maar wij kunnen maatwerk leveren.  
 
Bij Nieuwbouw kunnen wij helpen met tekeningen en de benodigde vergunningen om daarna uw droomhuis voor u te bouwen. 
 
Gaat u Verbouwen ook dan zijn er tekeningen noodzakelijk en moeten er soms vergunningen worden aangevraagd. Gezamenlijk kunnen wij uw wensen voor een verbouwing realiseren. 
 
Onderhoud van uw pand is naar de toekomst toe een zekerheid van waarde. Wij vinden onderhoud dan ook zeer belangrijk en willen u hierover graag informeren. 
 
Wij streven ernaar om authentieke elementen in de bouw niet verloren te laten gaan. Wij willen u, bij renovatie, graag helpen om te Renoveren naar de stijl van de bouw periode van uw pand. Voor vragen over de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. 
 
Een team van enthousiaste vakbekwame en gemotiveerde mensen staan voor u klaar om aan uw vraag te voldoen.

Specialiteit
 • Nieuwbouw 
 • Aanbouw 
 • Verbouw 
 • Dakrenovatie 
 • Maken van hardhouten Kozijnen 
 • Kunststof Kozijnen 
 • Trappen 
 • Dakkapellen 
 • Woning isolatie 
 • Zolder renovatie 
 • Badkamer renoveren