Bouwbedrijven
Bouwonderneming T J van de Belt in
Leusden
<<=Terug naar plaats Leusden
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Leusden! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Bouwonderneming T J van de Belt
Ambachtsweg 3
3831KA Leusden

tel: 033-4942052

Extra informatie

Bouwen is van oudsher een ambachtelijk vak. Van de hedendaagse bouwonderneming wordt echter veel meer verwacht: procesbeheersing, arbeidsomstandigheden, garanties , kwaliteitsborging etc. Bouwonderneming T.J. van de Belt Leusden b.v. beheerst al deze aspecten voor woning- en utiliteitsbouwprojecten.   
Bouwonderneming T.J. van de Belt Leusden b.v. is een middelgroot bouwbedrijf dat werkzaam is in de regio Midden-Nederland. De kwalitatief hoogstaande bouwprojecten in de diverse sectoren, worden uitgevoerd met een vast personeelsbestand van zo'n 25 vakbekwame medewerkers. Toeleveranciers en onderaannemers worden zorgvuldig geselecteerd per project en intensief begeleid gedurende het hele proces. Onze relaties bestaan uit een groot aantal professionele opdrachtgevers, gerenomeerde architectenbureaus maar ook particulieren. Een deel van de omzet wordt gehaald uit zelfstandige projectontwikkelingen. 
 
Kenmerkend voor het bedrijf zijn de korte communicatielijnen tussen de diverse disciplines en de medewerkers op de bouw. Door deze wijze van opereren in de markt, wordt er veel flexibiliteit geboden en heerst er bij de werknemers een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. 
 
Door de diversiteit aan disciplines en de bundeling van kennis maken van Bouwonderneming T.J. van de Belt Leusden b.v. een onderscheidend bedrijf. Daarom zijn de projecten die wij ontwikkelen en realiseren kwalitatief hoogstaand en altijd aansluitend bij de wensen van de klant.

Specialiteit
  • Metselwerk 
  • Appartementen  
  • Architect  
  • Kantoor  
  • Woningen