Bouwbedrijven
Doornbos BV Aannemings- en Boorbedrijf in
Groningen
<<=Terug naar plaats Groningen
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Groningen! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Doornbos BV Aannemings- en Boorbedrijf
Friesestraatweg 201/2A
9743AC Groningen

tel: 050-5714014

Extra informatie

Doornbos BV Aannemings- en Boorbedrijf is een bedrijf met meer dan 75 jaar ervaring in de bouw. We draaien dus al wat jaartjes mee. Dit is niet enkel gelukt door liefde voor het vak, ambachtelijkheid, vakkennis en persoonlijke betrokkenheid maar vooral door de kracht van ons voortdurende streven naar verbetering.   
In de eigen regio, maar ook hierbuiten zijn we al jaren succesvol binnen de verschillende takken van de bouw. Ook staan we bekend als een bouwbedrijf die renovatie-, verbouwings- en onderhoudswerkzaamheden met de grootste zorgvuldigheid uitvoert. 
 
Met gerenommeerde klanten als KPN, VROM, Atos Origin, diverse woningbouwverenigingen én de gemeente Groningen bewijst Aannemingsbedrijf Doornbos betrouwbare kwaliteit te leveren en zijn afspraken stipt na te komen. Al 70 jaar lang... 
 
Diensten 
 
Als aannemersbedrijf vinden wij het bijzonder belangrijk ten alle tijde de kwaliteit van onze diensten te kunnen waarborgen. Omdat wij beseffen dat ook onze medewerkers hier een grote rol spelen, werken we met goed opgeleide vaste mensen. 
 
Met hun vakmanschap en betrokkenheid leggen zij iedere dag de basis voor de kwaliteit die wij al jaren bieden.  
 
Door de jaren heen zijn we vele bedrijven en particulieren van dienst geweest bij zowel grote als kleine projecten. Bent u benieuwd kijk dan onder de pagina referenties. 
 
Enkele diensten uitgelicht: 
 
  • Diamantboren » 
  • Verbouw van woningen/bedrijfspanden » 
  • Onderhoud van woningen /bedrijfspanden - totaalonderhoud » 
  • Maatwerk in hout »