Bouwbedrijven
van der Woude bv Bouwbedrijven in
Gorredijk
<<=Terug naar plaats Gorredijk
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Gorredijk! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
van der Woude bv Bouwbedrijven
Leitswei 21
8401 CL Gorredijk

tel: 0513 - 465600

Extra informatie

Met meer dan 35 jaar ervaring, bouwt bouwbedrijf van der Woude in het hout- en skeletbouw systeem zeer energiezuinige, duurzame en comfortabele woningen in heel Noord Nederland en ook daarbuiten en op de waddeneilanden.   
Onze werkwijze 
 
Voor ons zijn projectmatig en samenwerken belangrijke begrippen. In de praktijk uit zich dit in een bouwbedrijf dat van begin tot eind zorg draagt voor uw opdracht. Van ontwikkeling tot planning en van uitvoering tot nazorg. Al deze aspecten zitten bij Bouwbedrijf van der Woude onder één dak. Voor onze opdrachtgevers heeft dit als grote voordel dat er één aanspreekpunt is. 
 
Over ons 
 
Bouwbedrijf van der Woude is gevestigd in Gorredijk maar ons werkveld spreidt zich uit over heel Friesland. Onder andere in Leeuwarden, Heerenveen, Drachten en Dokkum hebben wij in de afgelopen jaren mooie projecten gerealiseerd waar we trots op zijn. Hierbij hebben we vaak gebruik gemaakt van houtskeletbouw. Een selectie van onze gerealiseerde projecten is te vinden op de portfolio pagina. 
 
Ons werk 
 
De mogelijkheden en oplossingen die wij als bouwbedrijf bieden vindt u terug onder de kopjes modellen, projecten en referenties. Op de pagina modellen geven we een overzicht van de standaard modellen die we kunnen leveren. Deze modellen zijn uiteraard allemaal aan te passen aan uw specifieke wensen. Op de pagina projecten vindt u een overzicht van beschikbare kavels waarop uw nieuwbouwwoning te realiseren is. Op de pagina referenties vindt een groot aantal gerealiseerde projecten. 
 
Als u geïnteresseerd bent in onze diensten of graag meer informatie wilt hebben over het bouwen of verbouwen van uw (nieuwe) woning kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier rechts op de pagina. Op de contactpagina vindt u daarnaast onze contactgegevens.