Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Lentjes Bouw in
Gorinchem
<<=Terug naar plaats Gorinchem
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Gorinchem! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Aannemersbedrijf Lentjes Bouw
Burgstraat 44
4201AD Gorinchem

tel: 06-22105681

Extra informatie

Aannemersbedrijf Lentjes Bouw is in 2004 opgericht in Hardinxveld-Giessendam. Na het faillissement van mijn vorige werkgever stond ik voor de keus; op zoek gaan naar een nieuwe werkgever of doen waar ik al enkele jaren over nadacht, voor mezelf beginnen als timmerbedrijf. Ik heb voor het laatste gekozen en dus heb ik mij in September 2004 ingeschreven als timmerbedrijf bij de Kamer van Koophandel.   
Tegelijkertijd heb ik mijzelf ingeschreven voor de aannemersopleiding te Rotterdam. Vanwege mijn HTS diploma kon ik deze opleiding in twee jaar afronden en dus mocht ik mij na het behalen van mijn diploma in 2006 naast timmerbedrijf ook bouwbedrijf noemen. 
 
In de eerste jaren werkte ik vooral veel voor collega- zelfstandigen en kleine aannemers. Na het behalen van mijn aannemerspapieren werd mijn werkgebied groter, ik mocht vanaf toen ook werkzaamheden uit gaan voeren van constructieve aard. Denk hierbij aan aan- en opbouwen en het wijzigen van de draagconstructies van bestaande woningen. 
 
Dit gegeven, gecombineerd met tevreden & terugkerende klanten maakte het dat ik de werkzaamheden niet meer alleen kon uitvoeren, In april 2008 kwamen Sander Dokman en John van der Leun erbij en vanaf die tijd staan wij met zijn drieën voor iedereen klaar. 
 
Onze kernactiviteit is het onderhoud en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Hierin lopen onze werkzaamheden uiteen van het wijzigen van de indeling tot het maken van een aanbouw of opbouw, vervangen van kozijnen, aanbrengen van plafonds, het vervangen van goten of het plaatsen van een dakkapel.Wij vervangen of renoveren ook met grote regelmaat ook keukens, badkamers en toiletten. 
 
Onze werkzaamheden beginnen niet altijd bij de eigenlijke verbouwing, vaak zijn wij al bij de planvorming betrokken. Dit houdt in dat we met de klant gaan kijken of de plannen realiseerbaar zijn en of één en ander binnen het budget van de opdrachtgever gerealiseerd kan worden. 
 
Mocht dit niet het geval zijn dan gaan we met elkaar op zoek naar een passende oplossing binnen de bestaande regelgeving, het budget van de opdrachtgever en de technische mogelijkheden. 
 
Wanneer de werkzaamheden zijn gebonden aan een bouwvergunning kunnen wij dit ook verzorgen. U kunt hierbij denken aan bouwkundige tekeningen, constructieve berekeningen, het voeren van overleg met de gemeente en het indienen van de uiteindelijke bouwaanvraag.  
 
Voor specialistische werkzaamheden waar wij niet direct de expertise voor beschikbaar hebben, werken wij samen met vaste onderaannemers.

Specialiteit
  • Badkamers 
  • Bedrijfspanden  
  • Bouwvergunning  
  • Keukens  
  • Woningen