Bouwbedrijven
Bouwgroep Dijkstra Draisma Bouwbedrijven in
Dokkum
<<=Terug naar plaats Dokkum
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Dokkum! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Bouwgroep Dijkstra Draisma Bouwbedrijven
Bocksmeulen 23
9101RA Dokkum

tel: 0519-229999

Extra informatie

Begrip in de bouw   
Bouwgroep Dijkstra Draisma Bouwbedrijven is één van de grootste bouwbedrijven van Noord-Nederland. Vanuit Bolsward en Dokkum werken onze betrokken medewerkers aan de meest uiteenlopende bouwprojecten. De opgeleverde gebouwen bewijzen dat wij ons vak verstaan en de tevreden opdrachtgevers en eindgebruikers bevestigen dat. Begrip in de bouw; Dijkstra Draisma heeft het, is het en toont het.  
 
Oplossingsgericht meedenken 
 
Sinds 1904 werkt Bouwgroep Dijkstra Draisma Bouwbedrijven voor een groot aantal zakelijke maar ook particuliere opdrachtgevers. Wilt u een nieuwe woning bouwen, meer ruimte in uw woning crëeren of is uw huis aan onderhoud toe? U kunt bij ons terecht voor grote en kleine werkzaamheden, waarbij we altijd goed naar u luisteren en oplossingsgericht meedenken. Het doel: een gestroomlijnde bouw met een perfect eindresultaat. Wij bereiken dat door een goede voorbereiding, effectief te werken, duidelijke afspraken te maken en helder te communiceren. 
Age Amsterdam, timmerman Service&Onderhoud 
"Voor particuliere opdrachtgevers staat een eigen ervaren team klaar" 
 
Weten waar u aan toe bent 
 
Bouwgroep Dijkstra Draisma Bouwbedrijven is veelzijdig. Van complete nieuwbouw onder architectuur tot het plaatsen van een dakkapel, van een prestigieuze restauratie van een monumentaal pand tot het verhelpen van een lekkende dakgoot. Van tevoren maken we in overleg met u een duidelijk plan en een overzicht van de kosten. Het voordeel van werken vanuit een grote organisatie is dat wij voordelig kunnen inkopen en snel kunnen inspelen op uw wensen. 
 
Duurzame particuliere bouw 
 
Bij Bouwgroep Dijkstra Draisma Bouwbedrijven gaan respect voor ambachtelijk vakmanschap en aandacht voor innovatie en duurzaamheid hand in hand. De veranderende wereld, het klimaat en de schaarste aan grondstoffen zijn voor ons belangrijke redenen om duurzaam te bouwen. Duurzame woningen voldoen ook aan de gebruikseisen en zijn energiezuinig. Door slim gebruik te maken van moderne technieken en materialen kan flink bespaard worden op energie- en waterverbruik. Duurzaam bouwen levert dus winst op voor milieu en economie, maar ook voor u! En daar adviseren wij u graag in. 
 
Stel een vraag 
 
Wij helpen u graag verder 
Vraag een offerte aan 
 
We komen er zeker op terug 
Ontvang onze nieuwsbrief 
 
En blijf op de hoogte 
 
Bij Bouwgroep Dijkstra Draisma Bouwbedrijven gaan respect voor ambachtelijk vakmanschap en aandacht voor innovatie en duurzaamheid hand in hand. We moeten bewust en zorgvuldig omgaan met de wereld waarin wij leven. Voor onszelf en de generatie na ons. Onze rol: wij zijn doeners. Maar het begrip duurzaamheid gaat verder dan alleen doen. Het is beleven, begrijpen en verantwoordelijkheid nemen. 
 
Duurzaam begrip 
 
De Veilige Veste is een goed voorbeeld hiervan. Het gebouw is in de basis energiezuinig en duurzaam ontworpen, met behoud van comfort voor de medewerkers. Het resultaat: een prettig gebouw om in te werken, met een extreem laag energieverbruik. 
Linda Terpstra, directeur van Fier Fryslân 
"Wij werken samen aan een duurzame provincie" 
Linda Terpstra, directeur van Fier Fryslân 
 
Licence to build 
 
Duurzaam bouwen is (straks) geen keuze meer maar de enige wijze waarop we in de toekomst nog kunnen en moeten bouwen. Oftewel “licence to build”. Waarom? Duurzame gebouwen voldoen ook na lange tijd aan de gebruikseisen. Vanaf de ontwerpfase wordt gekozen voor flexibiliteit, duurzame materialen en energie- en waterbesparing. Doordachte gebouw- en installatieconcepten zorgen voor besparingen op energie- en watergebruik tot wel 60-75%. Duurzaam bouwen levert winst op voor mens, milieu en economie. Een bijkomend voordeel is dat duurzame gebouwen vaak esthetische hoogstandjes zijn. 
 
Duurzame gebouwen 
 
Duurzame gebouwen zijn zo ontworpen en gebouwd dat er een minimum aan energie nodig is om het te verwarmen of te koelen. Deze gebouwen zijn zeer goed geïsoleerd, voorzien van efficiënte installaties, kierdicht en duurzame energieproductie systemen. Daarnaast is het gebouw optimaal op de zon georiënteerd, met behoud van comfort. Duurzame gebouwen worden vaak gebouwd volgens een bepaald principe, zoals het passiefhuisprincipe. Daarnaast zijn deze gebouwen vaak voorzien van een certificaat, zoals BREEAM, Greencalc of GPR. 
 
BGDD DUURZAAM 
 
Bouwgroep Dijkstra Draisma Bouwbedrijven ziet duurzaam bouwen als een kapstok voor de toekomst en voor de gebouwen die door ons ontwikkeld en/of gebouwd worden. Om te laten zien dat wij bij veel projecten speciale aandacht hebben voor duurzaam bouwen hebben wij een duurzaamheidslabel ontwikkeld: BGDD Duurzaam. Zo laten wij telkens zien dat we begrip hebben voor de wereld om ons heen. Deze kennis en ervaring wordt nog iedere dag uitgebouwd, bij kleine en grote projecten. 
 
Het BGDD Duurzaam label vindt u onder andere terug bij de projecten in onze portfolio. 
 
Wilt u ook energiezuinig (ver)bouwen? In Bouwgroep Dijkstra Draisma Bouwbedrijven vindt u een duurzame partner.  
 
Het hele traject 
 
Dijkstra Ontwikkeling ontwikkelt, coördineert en realiseert groot- en kleinschalig bouwprojecten. We ontwikkelen in opdracht van of samen met andere partijen, waaronder beleggers, woningcorporaties en overheden of op eigen initiatief en voor eigen risico. Dus naast het daadwerkelijk bouwen kunnen we ook het hele traject van ontwikkeling tot verkoop, bouw en sleutelklare oplevering uit handen nemen, voor de zakelijke markt en de particulier, individueel of collectief. 
 
De praktijk wijst uit dat het bouwproces door de samenwerking tussen ons ontwikkel- en bouwbedrijf sneller en efficiënter verloopt. Met als meest tastbare resultaten; kwalitatief hoogwaardige en sterk concurrerende projecten met een grote slagingskans en tevreden opdrachtgevers en gebruikers. 
 
Ontwikkelen is meer 
 
In onze visie is ontwikkelen veel meer dan plannen en projecten initiëren, op detailniveau uitwerken en vermarkten. Het is vooral de vastgoedmarkt goed kennen en verkennen. Adequaat inspelen op eisen en wensen van opdrachtgevers, vergunningverleners en gebruikers. Om goed te kunnen calculeren, begeleiden en plannen moet je als ontwikkelaar ook de kennis van het bouwproces in de vingers hebben. Wij hebben deze kwaliteiten in huis en combineren die met een gezonde ondernemersgeest. Zo ontwikkelen we een toenemend aantal projecten op eigen risico en durven we harde deadlines te stellen voor het ontwikkelen en opleveren van projecten. Daarnaast investeren we veel in onze relatie en samenwerking met beleggers, woningcorporaties, architecten en gemeenten.