Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Gebr H en K Koenen in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Amsterdam! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Aannemersbedrijf Gebr H en K Koenen
Sloterweg 1221
1066CG Amsterdam

tel: 020-6178449

Extra informatie

Gebr. Koenen B.V. heeft ruime ervaring in verbouw, aanbouw, onderhoud en restauratie aan woningen, in mutaties aan huurwoningen en werkzaamheden die behoren bij het splitsen van panden in appartementen. Ook hebben wij ons gespecialiseerd in het aanpassen van woningen voor mindervaliden en ouderen. Deze werkzaamheden voeren wij al ruim 25 jaar uit voor de gemeente Amsterdam.   
Door onze jarenlange ervaringen en onze vakbekwame medewerkers zijn wij uitstekend in staat de meest uiteenlopende werkzaamheden tot uw tevredenheid uit te voeren. Gebr. Koenen B.V. is een bouwbedrijf met een goede staat van dienst. Een sterk punt in de uitvoering van projecten is ondermeer de samenwerking met opdrachtgevers. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Gedurende het bouwproces heeft u één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Zo bent u verzekerd van optimale communicatie en snelle service. De volledige organisatie, begeleiding en uitvoering wordt enthousiast en professioneel aangepakt. In de praktijk betekent dit voor de opdrachtgever een minimale belasting met maximaal resultaat. In de vele uitgevoerde bouwprojecten heeft Gebr. Koenen B.V. waardevolle ervaringen opgedaan. Ervaringen die het bedrijf sterk en kundig maken en een ideale basis zijn voor vakkundig en adequaat optreden naar opdrachtgevers. 
 
Gebr. Koenen BV is een bouwbedrijf dat al bijna een eeuw actief is in en rondom Amsterdam. Inmiddels is het bedrijf in handen van alweer de vierde generatie uit de familie Koenen. 
In het jaar 1915 begon het allemaal middels het timmerbedrijf van Opa Koenen. 
De werkplaats was toen al gevestigd aan de Sloterweg. 
 
In 1965 zijn Hennie en Koos Koenen onder eigen naam begonnen en is het bouwbedrijf Gebr. Koenen BV. opgericht en gevestigd aan de Sloterweg 1221. In 1970 is de werkplaats gebouwd waar we vandaag de dag nog steeds in werken. 
 
Tegenwoordig is het de beurt aan Pim en Paul Koenen en zij gaan met veel plezier verder aan het bouwen van een moderne onderneming. 
 
Uiteraard is de werkplaats tussentijds gemoderniseerd en staat er nu een goed uitgeruste machinale werkplaats waar we veel produkten zelf kunnen produceren. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van levertijden van toeleveranciers 
 
Sinds 2009 hebben we een nieuw kantoor betrokken wat direct tegen onze werkplaats aan is geplaatst.

Werkzaamheden 

Particulieren: 
 
Kozijnen, dakkapellen, keukens, badkamers, renovaties, aan- en nieuwbouw, onderhoud. 
Begeleiding in bouwvergunningen (aanvraag en tekenwerk.) 
 
Overheid: 
 
Aanpassen van woningen t.b.v. mindervaliden en ouderen 
 
Particuliere beleggers: 
 
Klein en groot onderhoud, renovaties, splitsing in appartementen. 
 
Bedrijven: 
 
Klein en groot onderhoud, renovaties, nieuwbouw 
 
Gebr. Koenen B.V. hecht waarde aan goede service en tevreden klanten. Wij kunnen goede service verlenen doordat we veel vakmensen in eigen dienst hebben: metselaars, timmerlieden en tegelzetters. Omdat wij over een goed ingerichte timmerfabriek beschikken, kunnen wij bovendien alle timmerwerkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Onze vakmensen zijn in staat om zeer zelfstandig te werken. Hierdoor kan snel gereageerd worden op nieuwe situaties. 
 
In voorkomende gevallen waarin een andere discipline of meer mankracht nodig is, hebben wij zeer goede contacten met andere vakmensen in alle bouwdisciplines. Met deze onderaannemers hebben wij al jarenlange goede ervaringen en door de nauwe samenwerking kunnen we gezamenlijk een kwalitatief hoogwaardig product leveren zoals U dat van ons gewend bent. 
 
De werkzaamheden die we samen met onze onderaannemers uitvoeren zijn onder meer: 
 
  • Elektrawerk 
  • Loodgieterwerk 
  • Stukadoorwerk 
  • Schilderwerk 
  • CV Werkzaamheden 
  • Dakwerk 
  • Tegelwerk