Bouwbedrijven
R A van Leeuwen BV Bouwbedrijf in
Alphen aan den Rijn
<<=Terug naar plaats Alphen aan den Rijn
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Alphen aan den Rijn! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
R A van Leeuwen BV Bouwbedrijf
Nijverheidsweg 3
2404HD Alphen aan den Rijn

tel: 0172-422000

Extra informatie

R A van Leeuwen BV Bouwbedrijf    
Indien u een bouwbedrijf in de arm neemt, wilt u zekerheid en weten dat het goed komt. Ons bouwbedrijf, gevestigd in Alphen aan den Rijn, staat al bijna 50 jaar garant voor kwaliteit, zekerheid en duurzaamheid. Werkzaamheden die R.A. van Leeuwen Bouwbedrijf uitvoert zijn onder ander: woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en groot onderhoud. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzaam Bouwen behoren tot onze speerpunten. Wij zijn aangesloten bij Bouwgarant en het werkgebied van ons bouwbedrijf ligt met name in de regio's Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland. 
 
Opvatting van R A van Leeuwen BV Bouwbedrijf: kwaliteit is hoofdzaak 
 
Onze opvatting voor de enige juiste manier van werken binnen ons bouwbedrijf: kwaliteit is hoofdzaak. Die behoefte om kwaliteit te leveren treft u door de hele organisatie aan, van constructeur tot timmerman, van receptioniste tot directeur. Het zit in alles wat we doen en dat merkt u als u met ons werkt, want bouwen is mensenwerk. 
 
MVO/Duurzaamheid 
 
R A van Leeuwen BV Bouwbedrijf heeft bewust voor Maatschappelijk Verantwoord en Duurzaam Ondernemen gekozen. Elk bouwproject heeft effect op mens, milieu en omgeving. Wij zijn maatschappelijk betrokken en gaan graag goed om met de wereld om ons heen. Daar zijn we dan ook dagelijks mee bezig. Als bouwbedrijf maken wij werk van MVO en Duurzaamheid en helpen u, als opdrachtgever, bij het behalen van úw doelstellingen. 
 
Maatschappelijk verantwoord en duurzaam bouwen 
 
Nu noemen we het MVO en Duurzaam Ondernemen. Maar eigenlijk werken wij al jaren zo. Maatschappelijk betrokken, eerlijk zaken doen, vernieuwen om te verbeteren, vriendelijk voor klant en milieu. De hedendaagse maatschappij vraagt ons om nog bewuster en zorgvuldiger met de wereld om te gaan. R.A. van Leeuwen Bouwbedrijf B.V. helpt u om maatschappelijk verantwoord en duurzaam te bouwen. 
 
Heeft u vragen op het gebied van huisvesting of ruimtelijke inrichting? Met onze kennis van bouwtechnieken hebben wij het antwoord in huis. Of we ontwikkelen nieuwe oplossingen en productinnovaties, bijvoorbeeld voor energiezuinige woningen en gebouwen. Dat is goed voor uw portemonnaie én het milieu! 
 
Zo is R A van Leeuwen BV Bouwbedrijf uw partner in MVO en Duurzaam Ondernemen. Samen zijn we klaar voor de maatschappelijke eisen van vandaag. Met alle aandacht voor mens, milieu en omgeving.

Specialiteit
  • Dakkapel  
  • Keuken  
  • Verwarming 
  • deuren  
  • garage  
  • kantoor  
  • ramen  
  • vloeren  
  • woningen