Bouwbedrijven
Th Wever Bouwbedrijven BV in
Waarland
<<=Terug naar plaats Waarland
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Waarland! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Th Wever Bouwbedrijven BV
Smeetsweg 8
1738DK Waarland

tel: 0226-421739

Extra informatie

De Wever Bouwgroep is een groep van gespecialiseerde bedrijven die nauw met elkaar samenwerken om de best mogelijke service en kwaliteit aan relaties te verlenen. De verschillende disciplines vullen elkaar aan en de groepsvorm zorgt dat voor elk project de juiste vakmensen worden ingeschakeld. Vakmanschap en kunde, aangevuld met passie voor ons prachtige vak, zijn onze kracht.   
Waar we trots op zijn 
 
In de afgelopen 40 jaar heeft de Wever Bouwgroep een uitstekende reputatie opgebouwd. Opdrachtgevers kunnen rekenen op onze volledige inzet en aandacht: uw belang staat op de eerste plaats en daar zetten wij ons volledig voor in. Wat ons onderscheidt? Wij denken in mogelijkheden en oplossingen. De problemen die zich bij een project kunnen voordoen zijn onze problemen en die lossen wij slagvaardig op. 
 
Van oorsprong zijn we bouwers, in hart en nieren. Ons team bestaat uit gemotiveerde, ervaren en vakbekwame medewerkers. Verdeeld over een hechte groep bouwbedrijven hebben we alle disciplines in huis om op elke bouwkundige en installatietechnische vraag het juiste antwoord te geven. De Wever Bouwgroep, een bouwgroep met passie.