Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf H C van Gogh BV in
Valkenswaard
<<=Terug naar plaats Valkenswaard
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Valkenswaard! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Aannemersbedrijf H C van Gogh BV
John F. Kennedylaan 15
5555XC Valkenswaard

tel: 040-2212287

Extra informatie

Historie   
Voor Aannemersbedrijf H C van Gogh BV staat kwaliteit voorop. Sedert 1935 is BV Bouwbedrijf H.C. van Gogh een begrip in de regio Eindhoven en het staat bekend voor de goede prijs - kwaliteit verhouding. Dit is onder meer terug te vinden doordat al jaar en dag diverse opdrachtgevers en architecten tot de vaste klantenkring behoren. 
 
Kwaliteit 
 
Alle medewerkers hebben de juiste vakgerichte opleiding genoten en gaan jaarlijks terug de schoolbanken in om deze opleidingen op peil te houden. Hierdoor zijn deze in staat om altijd met de modernste materialen en technieken om te kunnen gaan. Arbo en milieu staan hoog in het vaandel.  
Aannemersbedrijf H C van Gogh BV is onder andere aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland. 
 
Onderhoud 
 
Ook klussen en kleine onderhoudswerkzaamheden worden in zowel de utiliteitsbouw als burgerlijke sector op hoogstaand kwaliteitsniveau uitgevoerd. 
 
Algemeen 
 
Aannemersbedrijf H C van Gogh BV is kortom een solide bouwonderneming. Uw partner op weg naar kwaliteit, dat is het motto ! Als die opvatting u aanspreekt, is kiezen voor BV Bouwbedrijf H.C. van Gogh een verantwoorde beslissing. 
 
Om U een indruk te geven over het bovenstaande kunt U in het vervolg van onze website een aantal foto's bekijken van gerealiseerde projecten. Indien U vragen heeft zijn wij graag bereid U mondeling te woord te staan.

Specialiteit
  • Dakkapellen  
  • Kantoor