Bouwbedrijven
Van Zoelen Bouwbedrijven in
Utrecht
<<=Terug naar plaats Utrecht
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Utrecht! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Van Zoelen Bouwbedrijven
Nevadadreef 58
3565CC Utrecht

tel: 030-2631111

Extra informatie

Aannemersbedrijf van Zoelen bv is opgericht in 1918 door Dirk van Zoelen. Met drie generaties is Van Zoelen een heus Utrechts familiebedrijf. Bijna 100 jaar later is het een modern, professioneel geleid bedrijf waarbij de positieve elementen van een familiebedrijf, het respectvol omgaan met de medemens en haar klantvriendelijkheid, gehandhaafd zijn. Sinds 2008 zijn de drie huidige directeuren en eigenaren: Rob Beukema, Martin van Lambalgen en Stevelina Overeem. Het bedrijf telt 90 medewerkers en heeft haar kantoor op de Autoboulevard in Utrecht.   
Missie: als zelfstandige bouwbedrijf te kunnen blijven opereren tot in de lengte van dagen. De mensen die er werken hebben het naar de zin, zowel onderling als met opdrachtgevers. De opdrachtgevers zijn meer dan tevreden over het geleverde resultaat én de samenwerking. 
 
De samenstelling van onze projectorganisatie wordt bepaald door de complexiteit en grootte van de projecten. Dit geeft aan dat we een bijzondere organisatiestructuur hebben. Het projectteam kan variëren van één persoon tot een volledig team, zoals projectleider, werkvoorbereider, uitvoerder etc. Hierdoor ontstaan korte communicatielijnen en is de kans op fouten en misverstanden veel kleiner. 
 
Korte communicatielijnen, slagvaardigheid en gemotiveerd personeel zijn belangrijke kwalificaties voor een soepele manier van werken. Dat wordt nog eens versterkt door een eigen materieelpark, werkplaats en moderne hulpmiddelen. Op die manier is er ruimte voor specifieke wensen op elk moment van het bouwproces. Ook weten wij door deze manier van werken onze hoofddoelstelling vrijwel altijd te realiseren: kwaliteit leveren tegen concurrerende prijzen. 
 
Afdeling onderhoud/verbouw 
 
De afdeling onderhoud/verbouw is gespecialiseerd in het uitvoeren van kleinschalige bouwprojecten. Zij heeft alle disciplines op bouwkundig gebied in huis, inclusief een eigen werkplaats. Deze afdeling onderscheidt zich door zijn platte organisatie, onder leiding van één bedrijfsleider. De opdrachtgever heeft één aanspreekpunt die het proces van A tot Z begeleid. 
 
Nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en meerjaren onderhoud, Van Zoelen kan het allemaal. Zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw. Wij onderscheiden ons niet op basis van type bouw, maar op basis van de volgende drie pijlers: kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Zo zijn wij als eerste bouwbedrijf in ons land als bedrijf FSC-gecertificeerd en krijgen wij van onze klanten vaak te horen dat zij het als zeer prettig ervaren om met Van Zoelen te werken. 
 
MeerJarenOnderhoudsPlan 
 
Met onze jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud en renovatie kunnen wij een MeerJarenOnderhoudsPlanning maken die aansluit bij de mogelijkheden van het gebouw en de wensen van de klant. Met een MJOP worden de kosten van onderhoud gelijkmatiger verdeeld over de jaren. Vervanging van materialen kan zelfs worden voorkomen. 
 
Projectontwikkeling doen we op kleinschalige basis. Op dit moment ontwikkelen wij 15 duurzame startersappartementen op de locatie Amsterdamsestraatweg 831 te Utrecht. De start van de bouw is gepland op de tweede helft van 2013. 
 
Sport en activiteiten staan bij ons hoog in het vaandel. Zo organiseren wij jaarlijks een sportdag voor onze medewerkers en de “van Zoelen fietstocht” voor onze relaties. 
 
In Behenase, Ghana hebben wij een kliniek en een kleuterschool laten bouwen. Wij staan in direct contact met de aannemer, Emmanuel Tete, die in 2007 op uitwisseling is geweest bij ons in Utrecht. Met de overheid maken wij afspraken dat wanneer wij een gebouw realiseren, zij voor personeel (verpleegsters, onderwijzers) zorgen. Zo weten wij 100% zeker dat ons geld op de juiste plek terecht komt.