Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Wagemakers in
Uden
<<=Terug naar plaats Uden
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Uden! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Aannemersbedrijf Wagemakers
Frontstraat 11
5400 AG Uden

tel: 0413 - 331239

Extra informatie

Samen bouwen   
Aannemersbedrijf Wagemakers is een modern en daadkrachtig bouwbedrijf, dat actief is in de segmenten woningbouw, utiliteitsbouw, en renovatie/groot onderhoud. Daarnaast zijn we een toonaangevende speler op het gebied van projectontwikkeling en turnkey projecten. 
 
We werken bij al onze activiteiten intensief samen met anderen: met mede-investeerders en een geselecteerd netwerk van onderaannemers uiteraard, maar ook met architecten en opdrachtgevers. Daardoor zijn we in staat om elk project naar een optimaal eindresultaat te brengen. Op een vakkundige en efficiënte wijze, maar vooral: met oog voor elkaar. 
 
 
MVO: Duurzaam bouwen 
 
Aannemersbedrijf Wagemakers BV past duurzaamheidsprincipes structureel toe in haar bedrijfsvoering en dienstverlening. Zij werkt volgens de richtlijnen van de Dutch Green Building Council, binnen deze richtlijnen zijn de uitgangspunten van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en People, Profit, Planet (PPP) geïntegreerd. Hiermee voorziet Aannemersbedrijf Wagemakers in de behoefte van de huidige generatie, zonder de toekomste generatie te benadelen. 
 
Visie 
 
De bouwwereld staat bekend als een traditionele sector die wordt gedomineerd door het spanningsveld tussen ‘prijs’ en ‘product’. Als er echter één sector is waarin het begrip ‘dienstverlening’ volledig tot zijn recht kan komen, is het de bouw wel. 
 
Bouwen is immers een complex proces dat draait om een zorgvuldige afstemming tussen tal van disciplines. Daarbij moet het niet alleen draaien om de prijs en het eindresultaat, maar ook – juist – om de weg naar dat eindresultaat toe. Voor Aannemersbedrijf Wagemakers zijn samenwerking en betrokkenheid dan ook cruciale peilers. Al sinds de oprichting van ons bedrijf – in 1946 – houden wij sterk vast aan deze benadering. Dit vanuit de overtuiging en de ervaring dat het bouwproces pas een maximaal resultaat oplevert bij een optimaal samenspel tussen alle betrokkenen. Niet alleen in woorden, maar ook in daden. 
 
Werkwijze 
 
Een plezierige en efficiënte samenwerking – zowel intern als extern – vraagt om een aantal basisprincipes. Allereerst een no-nonsense sfeer, waarin afspraak daadwerkelijk afspraak is en stevig aanpakken het uitgangspunt. Daarnaast een open houding en een flexibele opstelling, die het mogelijk maken om adequaat in te spelen op de wens van de opdrachtgever. Verder een dynamische organisatie met goed opgeleide en veelal jonge medewerkers, die nieuwe ontwikkelingen als een uitdaging zien. En tot slot: de gedrevenheid om gewoon goed werk af te leveren. Dat is Aannemersbedrijf Wagemakers.