Bouwbedrijven
Leek Bouwbedrijven B.V. in
Tolbert
<<=Terug naar plaats Tolbert
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Tolbert! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Leek Bouwbedrijven B.V.
Feithsweg 23
9356 AS Tolbert

tel: 0594 514507

Extra informatie

Leek Bouwbedrijven B.V. is een middelgroot allround bouwbedrijf, met een eigen machinale timmerwerkplaats, voornamelijk actief in de drie noordelijke provincies van Nederland. Wij zijn ISO en VCA gecertificeerd, maar minstens zo belangrijk is dat onze relaties ons kennen als degelijke en creatieve bouwers met veel kennis van zaken. Wij merken dat onze opdrachtgevers vaak heel tevreden zijn, omdat ze met vervolgopdrachten terugkomen en ons aanbevelen in hun omgeving.   
Effectief werken en een nuchtere aanpak zijn onze belangrijkste uitgangspunten. Daarom hebben wij korte lijnen binnen onze organisatie en een vaste kern van ervaren vakmensen waarvan de meeste al meer dan 15 jaar samenwerken. 
 
De directie is persoonlijk nauw betrokken bij de kwaliteit en de planning en gemakkelijk aanspreekbaar voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers, voor iedereen die bij het bouwproces betrokken is. 
 
Wij kunnen flexibel werken en zonodig ook snel zaken met u doen. Een oriënterend gesprek kan altijd op korte termijn plaatsvinden. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend, net als de offertes die wij graag voor u zullen maken.