Bouwbedrijven
Van Westenbrugge Bouwbedrijven in
Teteringen
<<=Terug naar plaats Teteringen
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Teteringen! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Van Westenbrugge Bouwbedrijven
Lange Akker 171
4847KM Teteringen

tel: (0)76 8877203

Extra informatie

Bij renovatie en restauratie kunt u denken aan alle voorkomende renovaties van woonhuizen (badkamer, keuken, vloeren, plafonds, wanden, schuttingen, dakramen, dakkapellen, deuren etc.).   Bij bedrijfspanden (zoals kantoren, winkels, productiebedrijven en horecazaken) en scholen, verrichten we tevens alle voorkomende renovaties en restauraties. 
 
Preventief en corrigerend onderhoud 
 
Onderhoud 
 
Onder onderhoud verstaan wij het preventief en corrigerend onderhouden van uiteenlopende zaken. Dankzij het vele werk voor bedrijven, particulieren en woningbouwcorporaties, zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van onder meer vloeren, daken en dakkapellen, gevels, kozijnen en meer. 
 
Nieuwbouw en verbouwingen 
Nieuwbouw en verbouw 
 
Of het nu gaat om het realiseren van een loods, een uitbreiding van een woning of zelfs het bouwen van een geheel nieuwe woning, bij Van Westenbrugge bent u op het juiste adres voor al uw nieuwbouw en verbouwingen. 
 
Van Westenbrugge Bouwbedrijven is een jong en ambitieus bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van verbouw, onderhoud en nieuwbouw/renovatie in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. Daarnaast geven we goed onderbouwde adviezen. Bij onze klanten behoren particulieren, bedrijven en verenigingen. 
 
Door ruim 20 jaar ervaring in deze branche kunnen we garant staan voor een zeer goede kwaliteit. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en oplossingsgerichtheid. De klant is voor ons zeer belangrijk en zullen daarom altijd een passende oplossing voor uw vraag vinden. 
 
Onze missie is het leveren van een compleet en breed dienstenpakket op het gebied van (ver)bouwen, slopen, saneren en het bouw- en woonklaar maken van werk- en leefomgevingen. 
 
Van Westenbrugge Bouwbedrijven 
 
Ons dienstenpakket 
 
Met ons dienstenpakket bedienen en adviseren wij zowel zakelijke als particuliere klanten. Kennis, ervaring, vakmanschap en een persoonlijke benadering kenmerken hierbij onze werkwijze. In het hier onderstaande overzicht kunt u doorklikken naar de pagina's over de diensten die wij leveren.