Bouwbedrijven
H & H Bouwbedrijven in
Stolwijk
<<=Terug naar plaats Stolwijk
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Stolwijk! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
H & H Bouwbedrijven
Nijverheidsweg 5
2821AT Stolwijk

tel: 0182-601827

Extra informatie

Bouwplannen of verbouwplannen? H&H Aannemers uit Stolwijk maakt uw wensen waar en komt afspraken na!   
H & H Bouwbedrijven voert sinds 1 maart 2000 opdrachten uit voor met name particulieren. Bedrijven die kleinschalige verbouwingsplannen hebben kunnen natuurlijk ook bij ons terecht. Ons bedrijf kenmerkt zich door maatwerk, vakkunde, snelheid en het nakomen van afspraken. 
 
Wij hebben inmiddels in de regio vele opdrachten naar volle tevredenheid van onze klanten uitgevoerd en onze orderportefeuille groeit nog steeds. 
Bouwtekening 
 
Indien u uw voorgenomen verbouwing aan ons wilt uitbesteden dan kunnen wij er voor zorgen dat de bijbehorende bouwtekeningen worden gemaakt. Klik hier voor meer informatie over bouwtekeningen. 
 
 
Over Ons 
 
Wij werken graag met korte en directe lijnen. Dat maakt het verschil en het vormt naar onze mening een goede basis voor een prettige relatie met onze opdrachtgevers. Daarom hebben wij een duidelijke verdeling gemaakt binnen ons bedrijf. 
 
Van het eerste gesprek tot de oplevering en natuurlijk de nazorg begeleid Marco Hendriks uw plannen en wensen met betrekking tot de (ver)bouw. Hij is ook uw aanspreekpunt voor het geval u tussentijds iets wil wijzigen. 
 
Erwin Honkoop is voornamelijk uitvoerend. Hij zal vakkundig en volgens afspraak de werkzaamheden verrichten, alleen of als uitvoerder boven een bouwteam. Marco en Erwin bespreken elke ochtend de voortgang van de werkzaamheden en nemen de planning voor de dag met elkaar door. 
 
Onze voorbereiding is nauwkeurig en u wordt er natuurlijk nauw bij betrokken. Mocht u bij uw verbouwing iets opmerken of had u iets nét anders verwacht, laat het ons meteen weten. Hoe verder in het bouwproces, hoe lastiger het wordt om aanpassingen te kunnen doen. In overleg kunnen we misschien nog wijzigingen doorvoeren zodat het eindresultaat volledig naar wens wordt opgeleverd. 
 
Bij H & H Bouwbedrijven draait alles om goede samenwerking met perfect eindresultaat. Vandaar ons motto: "Onze kwaliteit verzekert u tevredenheid!"

Specialiteit
  • Dakkapel  
  • Keuken  
  • Kozijnen  
  • Bouwtekening  
  • Garage  
  • Interieur