Bouwbedrijven
E de Boer & Zn Bouwbedrijven in
Steenwijk
<<=Terug naar plaats Steenwijk
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Steenwijk! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
E de Boer & Zn Bouwbedrijven
Produktieweg 2
8331LK Steenwijk

tel: (0521) 512720

Extra informatie

De klant is het middelpunt   
Klantgerichtheid. Daar staat E de Boer & Zn Bouwbedrijven voor. U staat van meet af aan in het middelpunt. Al tijdens de eerste bespreking staat onze klant centraal en dat zult u ervaren. Dat is onze filosofie en benadering, die ook bij klanten aanspreken. Ons degelijk vakmanschap en kwaliteit zijn een vanzelfsprekendheid. Want E de Boer & Zn Bouwbedrijven bestaat al meer dan 65 jaar (al de 3e generatie) en heeft dus veel ervaring in de bouwwereld. 
 
De directie wordt sinds 1990 gevormd door Henk en Gerard de Boer. Het team bestaat verder uit bedrijfsleider Erwin Dam, Els en Carla (administratie), de werkvoorbereiders/calculators Klaas Bosscha en Alexander Vink. Meer informatie is elders op deze site te vinden. 
 
Al jaren wordt gewerkt aan het uitbouwen van het bedrijf. Een gecontroleerde groei is tot nu toe het resultaat van deze inspanningen. Het bedrijf bedient daarbij een groot gedeelte van de markt. Het werk loopt uiteen van nieuw- en verbouw van woningen, renovatiewerk, utiliteitsbouw, (24-uurs) service en onderhoud. 
 
Wat betreft bedrijfsgebouwen zijn wij vertegenwoordiger van Astron Buildingsystems voor Noord Nederland . Hierdoor zijn wij in staat vrijwel elke bedrijfshal op korte termijn aan te bieden en te realiseren. Wij ontwerpen en bouwen, en kunnen u desgewenst zo al het bouw- en regelwerk voor uw bedrijfsgebouw uit handen nemen. Van tekentafel tot oplevering! 
 
Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Bouwgarant, Bouwend Nederland, Achmea Schadeservice, Stichting Woningborg en erkend als leerbedrijf. Tevens zijn wij in het bezit van het VCA** certificaat. 
 
Stichting Bouwgarant 
 
De BouwGarant-bouwbedrijf moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen en moet zich houden aan klantgericht gedragsregels. Omdat de BouwGarant-bouwbedrijf moet beschikken over de juiste diploma�s en aantoonbare ervaring, is de consument verzekerd van vakmanschap. Ook hoeft de opdrachtgever niet te twijfelen aan de betrouwbaarheid van de BouwGarant-aannemer; Afspraken worden schriftelijk vastgelegd en de noodzakelijke verzekeringen zijn afgesloten. Ook hanteert de BouwGarant-bouwbedrijf een vaste procedure voor de behandeling van klachten. Indien bouwbedrijf en klant er desondanks niet uitkonen, kan er een beroep gedaan worden op de BouwGarant Service desk, die zal bemiddelen om tot een voor beide partijen bevredigende oplossing te komen. 
 
BouwGarant-aannemers bieden hun klant nog een extra zekerheid: de VerBOUWgarantie. Dit exclusieve BouwGarant product biedt ondermeer een garantie op de constructie en op herstel van opleveringsgebreken. Voor de VerBOUWgarantie wordt een kleine premie in rekening gebracht die afhankelijk is van de aanneemsom. De Vereniging Eigen Huis beveelt deze verzekering aan bij haar leden. 
De Stichting Woningborg (G.I.W.) 
 
De naam van de bekende GIW-garantie (Garantie Instituut Woningbouw) verdwijnt, maar er is geen nood aan de man. Lopende garantiecertificaten bleven gewoon geldig, maar nieuwe worden er niet meer afgegeven. Gelukkig zijn verschillende alternatieven. Woningborg NV is een goed alternatief. Aannemersbedrijf E. de Boer & Zn. is aangesloten bij Woningborg NV. 
 
Woningborg NV, SWK en Bouwfonds nemen de taken en verplichtingen van het GIW over. Deze organisaties zetten de waarborgen dus voort. Daaronder valt ook een laagdrempelige arbitrageprocedure. Al meer dan 30 jaar verstrekt Woningborg NV waarborgcertificaten aan kopers van nieuwbouwwoningen. Maar Woningborg NV is meer dan certificering alleen. Het geeft ook technische, financiele en juridische adviezen op het gebied van woningbouw.

Specialiteit
  • Aanvraag bouwvergunning / sloopvergunning  
  • Bouwadvies  
  • Bouwtekening / constructietekening  
  • Complete aanbouw plaatsen  
  • Constructieberekening  
  • Dakkapel  
  • Timmerwerk