Bouwbedrijven
Hadero Bouwbedrijven in
Sprang-capelle
<<=Terug naar plaats Sprang-capelle
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Sprang-capelle! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Hadero Bouwbedrijven
Raadhuisstraat 148
5161BK Sprang-capelle

tel: 0416-277753

Extra informatie

Wij verzorgen:   
nieuwbouw en utiliteitsbouw. Voor een grote -of kleine verbouwing. wij nemen al uw bouwzorgen uit handen. Wij maken met u duidelijke afspraken. Van ontwerp tot uitvoering en van vergunningen/berekeningen tot oplevering. Degelijkheid, flexibiliteit en uitgebreide persoonlijke aandacht zorgen voor het door u gewenste eindresultaat. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.  
 
Duurzaamheid, een veel gehoorde term tegenwoordig. De leefomgeving en het milieu worden steeds belangrijker. Hadero Bouwbedrijven, neemt hiervoor haar verantwoordelijkheid en duurzaamheid staat bij ons allemaal hoog in het vaandel. Bouwen doen we altijd al met het oog op de toekomst. Wij gaan ervan uit dat wat wij nu bouwen over 100 jaar nog staat. Wij noemen dit kwaliteitsbouw. 
 
Ontwerpfase 
 
Al in deze fase wordt rekening gehouden met de inzet van duurzame materialen. De constructie, de te gebruiken materialen (zoveel mogelijk FSC goedgekeurd hout), maar ook de inzet voor de schone energiebronnen en het efficiënt gebruik van water. Tevens wordt al rekening gehouden met een mogelijke sloop (in de verre toekomst) waarbij materialen weer hergebruikt kunnen worden. 
 
Bouwplaats 
 
Zelfs op de bouwplaats zorgen wij voor het gescheiden afvoeren van afval. Tevens zien wij toe dat onze onderaannemers, voor zover zij hier zelf niet aan gedacht hebben, ook met ons meegaan in dit proces. 
 
Kosten 
 
De investering ligt weliswaar hoger, maar zowel subsidieregelingen als fiscale compensatie zorgen voor het verschil in de bouwkosten. Dit in combinatie met de besparingen op energiekosten zorgt er voor dat duurzaam bouwen voor ons allemaal zowel voor het milieu als financieel beter is.