Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Bouwservice Fons vd Heijden BV in
Sittard
<<=Terug naar plaats Sittard
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Sittard! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Aannemersbedrijf Bouwservice Fons vd Heijden BV
Nusterweg 125
6136KT Sittard

tel: 046-4524044

Extra informatie

Bouwservice van der Heijden bv, gevestigd in Sittard heeft sinds 1971 veel ervaring opgedaan met projecten op het gebied van verbouwing, renovatie en onderhoud, geveltechniek, gevelisolatie, betonrenovatie, woon- en zorgunit. Kleine en grote projecten voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen.   
De huidige directeur-eigenaar Frans Hamers heeft het bedrijf medio 2013 overgenomen. Hij is een bevlogen ondernemer die uit jarenlange ervaring weet dat betrouwbaarheid en het bieden van kwaliteit één van de belangrijkste pijlers zijn van langdurige samenwerking. “Betrouwbaarheid in zaken doen vind ik belangrijk, uiteraard vanuit beide kanten”, aldus Hamers. Zijn motto is: “ik doe alleen zaken met mensen die ik recht in de ogen kan kijken”. Wat kwaliteit betreft zegt hij: “Perfectie kan ik niet garanderen, we streven er wel naar en verlangen dat ook van onze onderaannemers”, waardoor kennis, kwaliteit en vakmanschap bij Bouwservice van der Heijden zeer hoog in het vaandel staan. 
 
Grondige voorbereidingen en gedegen rapportage / terugkoppeling aan de opdrachtgevers kenmerken de werkwijze van ons bedrijf. Dit is mogelijk doordat ons bedrijf een platte organisatiestructuur heeft. Door de korte communicatielijnen zijn wij flexibel in de voorbereiding en uitvoering. Korte lijnen met de opdrachtgever of dit nu een particulier betreft of een bedrijf, beperken miscommunicatie en verhogen de kwaliteit. Iedereen bij Bouwservice van der Heijden kent zijn verantwoordelijkheid en is gemotiveerd een optimale dienstverlening af te leveren. Met uitstekend opgeleid, gespecialiseerd en ervaren personeel garanderen we dat de door ons uitgevoerde werkzaamheden aan alle verwachtingen voldoen. Als ISO, VCA en KOMO gecertificeerd bedrijf wordt de kwaliteit en duurzaamheid van ons werk o.a. vastgelegd in garantieverklaringen. Ook zijn wij erkend Leerbedrijf. Teambuilding en continue verbetering zijn de tools waar onze focus op is gericht. Als opdrachtgever plukt u daar de vruchten van. 
 
 
Al onze projecten kunnen worden uitgevoerd in overleg met de opdrachtgever. Ook kennen wij een 24-uurs servicedienst voor opdrachtgevers die daar behoefte aan hebben. 
De klant staat bij ons centraal.

Specialiteit
  • Gevelrenovatie  
  • Isolatie  
  • Kozijnen  
  • Ramen / deuren  
  • Voorzieningen aangepaste woning  
  • Betonrenovatie