Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Van Houte Bouw B.V. in
Sint maartensdijk
<<=Terug naar plaats Sint maartensdijk
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Sint maartensdijk! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Aannemersbedrijf Van Houte Bouw B.V.
Pluimpotweg 21b
4695 RS Sint maartensdijk

tel: 0166 662000

Extra informatie

Wilt u een energiezuinige en kwalitatief hoogstaande nieuwbouwwoning laten bouwen?   
Kijkt u eens rond op onze site. Van Houte Systeembouw is specialist in houtskeletbouw en maakt duurzaam bouwen op maat voor iedereen mogelijk. U vindt in het menu links informatie over wat houtskeletbouw is, maar ook over hoe wij bouwen en vooral veel voorbeeldprojecten ter inspiratie. 
 
Van Houte Systeembouw is gevestigd in het Zeeuwse Sint-Maartensdijk. Met een team van 20 mensen werken wij aan houtskeletbouwwoningen, maar ook aan verbouwprojecten en utiliteitsbouw. Wij werken o.a. in de regio's Zeeland, Bergen op Zoom en Noord-Brabant. 
 
Ons team is relatief jong en bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Speerpunten voor het heden en de toekomst zijn kwaliteit en duurzaamheid. 
 
We letten daarbij niet alleen op het leveren van een duurzaam product, maar ook op het verduurzamen van ons productieproces. 
 
Lees meer over onze benadering bij 
"Waarom kiezen voor Van Houte Bouw?" 
 
 
Waarom zou u kiezen voor Van Houte Systeembouw?  
 
KEUZEVRIJHEID 
 
Uw plan moet bij u en uw leefsituatie passen, niet bij ons als bouwer. 
 
Er zijn geen standaarden waaraan uw bouwplan moet voldoen, u heeft de mogelijkheid om te kiezen voor het ontwerp en de afwerkingsmaterialen die bij u passen. U kunt tevens een keuze maken uit verschillende bouwsystemen. 
 
U kunt alle voorbeeldprojecten op deze site opvatten als "ter inspiratie". Ook als uw idee er niet bij staat, bent u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. 
 
BEGELEIDING EN ADVIES 
 
Het team van Van Houte Bouw begeleidt u persoonlijk en staat voor u klaar. Zij zien erop toe dat uw plan wordt zoals u dit wilt en houden daarbij ook uw budget voor ogen. 
 
TOEGANKELIJKHEID 
 
Uw woning is voor u al tijdens de bouw toegankelijk. Het project groeit waar u bij bent, u bent zo ook tijdens de bouw al betrokken bij uw toekomstige woning. 
 
 
Vanaf september 2010 is het bij Van Houte Systeembouw mogelijk uw woning te laten bouwen onder Woningborg-afbouwgarantie. 
 
Wat houdt de Woningborg Garantie- en waarborgregeling in? 
De Woningborg Garantie- en waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering. 
 
Woningborg: geeft u meer zekerheid 
 
Voordat een bouwonderneming zich kan inschrijven bij Woningborg, toetst Woningborg de bouwonderneming op financieel gebied, technische vakbekwaamheid en deskundigheid. Bij ieder bouwplan worden de tekeningen en technische omschrijving getoetst aan het Bouwbesluit. Ook wordt de concept (koop-/)aannemingsovereenkomst beoordeeld op een goede balans in de rechtsverhouding tussen koper en bouwonderneming. 
 
Wat betekent de Woningborg Garantie- en waarborgregeling voor u? 
Als u een huis met Woningborg-garantie koopt, betekent dit voor u o.a. het volgende: 
 
- gaat uw bouwonderneming tijdens de bouw failliet, dan zorgt Woningborg voor afbouw van uw woning. 
- Woningborg waarborgt de garantieverplichting van de bouwonderneming, anders gezegd als de bouwonderneming niet meer kan of wil herstellen dan draagt Woningborg hier zorg voor. 
- bouwondernemingen, die bij Woningborg zijn ingeschreven, zijn verplicht om een model (koop-/)aannemingsovereenkomst met bijbehorende algemene voorwaarden en toelichting te gebruiken. Het modelcontract vormt de contractuele basis voor de rechtsverhouding tussen u als koper en de bouwonderneming. In dit modelcontract zijn de rechten en plichten van de koper en de bouwonderneming 
evenwichtig vastgelegd. 
- wanneer er na oplevering van de woning geschillen tussen de koper en de bouwonderneming ontstaan over de kwaliteit van de woning dan kan Woningborg hierin bemiddelen. 
 
Zie voor meer informatie over dit onderwerp ook www.woningborggroep.nl