Bouwbedrijven
vd Horst Bouwbedrijven in
Schoonoord
<<=Terug naar plaats Schoonoord
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Schoonoord! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
vd Horst Bouwbedrijven
Kerklaan 41
7848AC Schoonoord

tel: 0591-552420

Extra informatie

vd Horst Bouwbedrijven, een bedrijf dat al meer dan 70 jaar een begrip vormt in de bouwwereld. Wij zijn een jong, dynamisch en innovatief bedrijf, dat hoge eisen aan zichzelf stelt. De belangrijkste eis daarvan is waarschijnlijk wel dat bij al onze activiteiten de kwaliteit van de bouwprocessen en het eindproduct centraal staan. Tevens hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu.   
Ons bedrijf onderscheidt zich in de markt door een sterk regionaal netwerk en een organisatie die een breed scala aan activiteiten uitvoert. Wij verzorgen niet alleen de bouw, maar zijn betrokken bij het gehele proces, van planontwikkeling en verkoop tot uitvoering, onderhoud en nazorg. Dit heeft geleid tot een klant- en marktgerichte organisatie. In de loop der jaren hebben wij daarbij een uitstekende relatie opgebouwd met opdrachtgevers, architecten, projectontwikkelaars, installateurs, onderaannemers en overige leveranciers. 
 
Ons enthousiasme zal altijd samengaan met zakelijke realisme. Hetgeen zich vertaalt in een groeiende organisatie en een uitstekende orderportefeuille. Bovenal streven wij naar stiptheid en betrouwbaarheid, want afspraak is afspraak, hoe snel het project ook opgeleverd moet worden.

Specialiteit
  • Appartementen  
  • Architect  
  • Kantoor  
  • Woningen