Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf L Visser in
Scherpenzeel
<<=Terug naar plaats Scherpenzeel
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Scherpenzeel! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Aannemersbedrijf L Visser
Grindweg 260
8483JN Scherpenzeel

tel: 0561-481724

Extra informatie

Uw opa bouwde al op ons...   
Zo'n 75 jaar geleden is Aannemersbedrijf L Visser opgericht. Het is een familie bedrijf, dat nu al een aantal keren over is gegaan van vader op zoon. Het bedrijf wordt nu gerund door Luite Visser en zijn vrouw Joke. 
 
Luite zit al jaren in het vak en zorgt dat alles op de bouwplaatsen goed verloopt. Joke regelt alle administratieve zaken binnen het bedrijf. 
Bouwbedrijf Visser is een klein bedrijf, met weinig personeel. Naast Luite werkt Sjoerd van Veen bij het bedrijf. Tevens is bouwbedrijf Visser een “erkend leerbedrijf”. 
Ook is het bedrijf aangesloten bij Bouwned, voorheen NVOB. 
 
Bij ons is het mogelijk om als opdrachtgever zelf mee te werken aan een bouwproject, om op deze manier de kosten in de hand te houden. 
 
Kortom, ook u kunt nog steeds op ons bouwen… 
 
Ons werk 
 
Aannemersbedrijf L Visser is een all-round bouwbedrijf. 
 
Om het werk allemaal zo gemakkelijk en zo snel mogelijk te laten verlopen word gebruik gemaakt van verschillende handige hulpmiddelen. Zo kan er gebruik gemaakt worden van een kniklader waar aan verschillende hulpstukken geplaatst kunnen worden, zoals een laadbak, pallet-lepels en een beton-breekhamer. Deze compacte kniklader is erg breed inzetbaar vanwege het formaat en het gewicht. Om snel op de bouwplaats te komen beschikt het bedrijf over een speciale kar om de kniklader mee te vervoeren. 
Handig is ook dat bouwbedrijf Visser beschikt over een ruime voorraad bouwmaterialen (zie ook "Doe het zelf" in het menu hiernaast) zodat de voortgang van de bouw zo weinig mogelijk word belemmerd door levertijden. 
In het menu hiernaast kunt u kiezen voor "Projecten". U krijgt dan een overzicht van een aantal van de door ons uitgevoerde werkzaamheden.