Bouwbedrijven
Hukker Bouwbedrijven in
Ruurlo
<<=Terug naar plaats Ruurlo
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Ruurlo! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Hukker Bouwbedrijven
Barchemseweg 40
7261DD Ruurlo

tel: 0573-452525

Extra informatie

Al 50 jaar uw vertouwde adres   
Ons bedrijf is in 1963 opgericht. Hukker Bouwbedrijven heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een gerespecteerde, vernieuwende en vakkundige onderneming. 
Maak nu gebruik van het voordelige tarief van 6 % btw over het arbeidsloon. 
 
Hukker Bouwbedrijven realiseert zowel kleine als middelgrote projecten in de nieuwbouw, verbouw en de utiliteitsbouw, renovatie/restauratie , de agrarische sector en klantenwerk. Aanvullend voeren wij ook bouw opdrachten uit in b.v. tuinen en terrassen. 
 
Wij onderscheiden ons door een zeer directe aanpak, de snelheid van werken, een deskundige en kostenbesparende inbreng zowel in de ontwerp als de calculatie fase. Wij staan voor kwaliteit , en een prettige sfeer en een persoonlijke omgang gedurende het gehele bouw traject groot of klein. 
 
VAN PLAN TOT WERKELIJKHEID 
 
Ons uitgangspunt is het leveren van een kwaliteitsproduct volledig afgestemd op de wensen, de doelstellingen en het budget van onze opdrachtgevers. 
 
Wij onderscheiden ons door: 
 
Vrijblijvend advies in een eventueel te realiseren bouw project van groot tot klein. Een deskundig en kostenbesparende inbreng in ontwerp en calculatie fase. Een prettige sfeer en een persoonlijke omgang gedurende het gehele project. Wij hebben alles onder één dak dus u heeft één aanspreekpunt. Onze betrouwbare werkwijze en tevreden consumenten zijn hiervoor het beste bewijs. 
 
Wat we ook bouwen, de wensen van u als opdrachtgever vormen een muurvast fundament. 
 
Bouwend Nederland:  
 
Wijn zijn aangesloten bij bouwend Nederland en ook gecertificeerd als erkend leerbedrijf. 
 
Bouw garant:  
 
Wij zijn in het bezit van het bouw garant keurmerk. Bouw garant is het grootste keurmerk in de bouw. Hiermee voldoen we aan alle strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierop worden we periodiek getoetst. U bent verzekerd van vakwerk.

Specialiteit
  • Bedrijfspanden 
  • Dakkapellen  
  • Deuren  
  • Ramen  
  • Veranda  
  • Woningen