Bouwbedrijven
Sijmens Bouw in
Rosmalen
<<=Terug naar plaats Rosmalen
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Rosmalen! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Sijmens Bouw
Robijnborch 3
5241 LK Rosmalen

tel: 073-6448082

Extra informatie

Hoewel Sijmens Bouw nog niet zo lang bestaat, zijn we in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in de particuliere bouw in en om 's-Hertogenbosch.  De belangrijkste vraag voor u als opdrachtgever is waardoor dat komt. 
We denken zelf dat dat komt doordat we er bewust voor hebben gekozen om ons te richten op de bouw en verbouw in de particuliere sector. 
Daar ligt de kracht van ons bedrijf en onze mensen. En dat leidt tot mooie werken en heeft tevreden klanten tot gevolg. Het beste bewijs daarvoor is dat we de meeste nieuwe opdrachten krijgen via mond-tot-mondreclame. 
 
We werken met een kleine eigen bezetting en maken gebruik van een vaste groep onderaannemers. Stuk voor stuk gecertificeerde vakmensen met liefde voor hun vak. 
U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, maar ook voor aan- en verbouw. Voor een aantal zakelijke opdrachtgevers (waaronder de Gemeente 's-Hertogenbosch) verrichten we onderhoud. 
 
Door te kiezen voor Sijmens Bouw kiest u voor kwaliteit en zekerheid. 
De zekerheid van een bouwbedrijf die is aangesloten bij Bouwgarant, hét kwaliteitslabel in de bouw.  
 
U bouwt waarschijnlijk maar één keer in uw leven een eigen woning. 
Dat betekent dat u behoefte heeft aan een betrouwbare en terzake kundige partner. 
Bij ons bent u dan aan het juiste adres. 
 
We onderscheiden ons door een persoonlijke en individuele aanpak. Daarbij vinden we het belangrijk dat u er vanaf het eerste contact vertrouwen in krijgt dat we samen iets heel moois kunnen maken. Onze ervaring leert ons dat dat de beste manier is om het bouwproces voor u plezierig te laten verlopen. 
 
We zijn klantgericht en transparant, maar dat zullen alle collega's over zichzelf zeggen. 
Wij maken dit echter waar door het hanteren van een aantal simpele stelregels:  
 
We verzorgen het gehele bouwproces. Van de eerste schetsen tot het uiteindelijke ontwerp, van de aanvraag bouwvergunning tot de feitelijke realisatie van de bouw. Uw wensen staan voor ons centraal. Zowel voor, tijdens als na de bouw!  
We werken met een open begroting. Daardoor weet u wat iets kost en in welke volgorde de materialen worden verwerkt.  
We zijn bereikbaar voor u. Op kantoor zijn medewerkers aanwezig die van de ins en outs van uw project op de hoogte zijn. En u krijgt ze nog rechtstreeks te spreken ook... 
De uitvoerder die bij u het project start is ook degene die het afmaakt. Daardoor heeft u gedurende het project een vast aanspreekpunt op de bouw. 
 
Sijmens Bouw streeft ernaar om met een nuchtere aanpak uw dromen te realiseren!  
 
 
Een flinke uitbouw aan de keuken, een serre aan de woonkamer of een dakkapel op zolder? Allemaal klussen die we graag voor u verzorgen. 
Maar ook kleine interne verbouwingen voeren we graag voor u uit. 
 
Vanaf het moment dat u bij ons binnen stapt met uw plannen denken we met u mee. 
Op welke manier bereikt u het beste eindresultaat? Hoe kunnen we de werkzaamheden zodanig uitvoeren dat u er zo min mogelijk last van heeft? Welke werkzaamheden kunt u, indien gewenst, zelf uitvoeren? 
Bij dit soort werkzaamheden is de werkvoorbereiding van groot belang. Dit houden we dan ook volledig in eigen hand. Op die manier kunnen we de planning garanderen en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. 
 
Belangrijk voordeel als u met Sijmens Bouw in zee gaat is dat u tijdens de uitvoering van de werkzaamheden echte vakmensen in huis heeft. Zij zijn in staat om in te spelen op onverwachte situaties. Verder kunnen ze u adviseren hoe zaken mooier, beter, goedkoper of efficiënter kunnen worden uitgevoerd. 
 
Sijmens Bouw staat ook in aanbouw of verbouw garant voor kwaliteit en zekerheid.  
 
Naast onze werkzaamheden in de particuliere bouw, zijn we ook gespecialiseerd in onderhoud ten behoeve van bedrijven en instellingen. 
Onderhoud aan gebouwen is van groot belang omdat de levensduur van een gebouw door goed en tijdig onderhoud aanzienlijk wordt verlengd. 
 
De meeste onderhoudswerkzaamheden voeren we met eigen mensen uit. Onze medewerkers hebben zonder uitzondering vele jaren ervaring. Dat zorgt ervoor dat we de werkzaamheden op een goede manier en voor een concurrerende prijs kunnen uitvoeren. 
 
De werkzaamheden worden in overleg met u op een zodanige manier uitgevoerd dat er van zo min mogelijk overlast sprake is. En dat is voor u een zorg minder!

Specialiteit
  • Bouwadvies  
  • Bouwtekening / constructietekening  
  • Complete aanbouw plaatsen  
  • Constructieberekening  
  • aanvraag bouwvergunning  
  • bouwvergunning  
  • kantoor 
  • water  
  • aan en verbouw