Bouwbedrijven
Aalten Aannemersbedrijf BV in
Putten
<<=Terug naar plaats Putten
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Putten! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Aalten Aannemersbedrijf BV
Broekermolenweg 4
3882MG Putten

tel: 0341-356577

Extra informatie

Aalten Aannemersbedrijf BV bestaat al sinds 1979. In de achterliggende jaren is naam Aalten een synoniem geworden voor een toegewijde bouwer. Voorheen waren het vooral particulieren die hun woonwensen in vervulling zagen gaan. Nu zijn het ook ondernemingen, onderwijs- en zorginstellingenen projectontwikkelaars die Aalten Aannemersbedrijf BV in hun bouwplannen betrekken.    
Aalten Aannemersbedrijf BV: van woning tot bedrijfspand 
De invulling van uw ruimtelijke wensen vraagt om een betrokken aannemer. Een bouwer die de ideeën van u en uw architect op waarde weet te schatten. Een bouwer die uw plannen en ambities vertaalt in een hoogwaardig gebouw. 
 
Dat vraagt enerzijds om puur vakmanschap en anderzijds om organisatietalent. Ze maken Aalten Aannemersbedrijf BV uit Putten tot een gewaardeerde partner voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers zoals u. Daarom is het goed dat u met ons kennismaakt op deze website. U kunt links de hoofdonderwerpen aanklikken. Klikt u op de foto's rechts van het beeld hierboven, dan komen deze groot in beeld. We willen u vooral een visuele impressie geven van wat we deden voor uiteenlopende opdrachtgevers. 
 
Wat ons betreft, is de volgende stap een persoonlijke kennismaking. Welkom! 
 
De Bouwer van woonplezier 
Heeft u een eigen kavel? Heeft u plannen om een woning te bouwen, te verbouwen of te renoveren? Al heel wat mensen zagen onder de handen van aannemersbedrijf G.G. Aalten hun droom in vervulling gaan. Vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, luxe landhuizen, uiteenlopende aanbouwen: we hebben ze compleet gerealiseerd. Puur woonplezier realiseren, daar is het ons om te doen. In alle fasen van het project geven we daarbij adviezen. Als het u vergaat zoals de meeste van onze andere klanten, waardeert u vooral die inbreng en persoonlijke contacten. 
 
Partner voor zakelijke opdrachtgevers 
Aannemersbedrijf G.G. Aalten bouwt voor zakelijke opdrachtgevers. Kantoorgebouwen, bedrijfshallen, scholen, medische praktijkruimten, agrarische panden: ze komen onder onze handen tot stand. Onze aanpak wordt getypeerd door zorgvuldige projectbegeleiding. Onze voorliefde voor heldere afspraken en strikte kwaliteitsbewaking zal u daarbij opvallen. We zien de bouw van zakelijke panden als een samenspel. Een samenspel met u en de architect. Onze rol daarin is breed. Soms begeleiden we zelfs het ontwerptraject en schrijven we het bestek. We maken de tekeningen en regelen de bouwvergunning.

Specialiteit
  • Bouwadvies  
  • Dakbedekking  
  • Kozijnen  
  • Meubeltimmerwerk / binnentimmerwerk  
  • Timmerwerk  
  • Trap / balustrade