Bouwbedrijven
CoVi bv Bouwbedrijven in
Prinsenbeek
<<=Terug naar plaats Prinsenbeek
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Prinsenbeek! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
CoVi bv Bouwbedrijven
Meester Bierensweg 88
4841 AL Prinsenbeek

tel: 076-5224423

Extra informatie

CoVi bv Bouwbedrijven is een Klus- en Onderhoudsbedrijf, Riool- en Ontstoppingsbedrijf gevestigd in prinsenbeek.  Wij verrichten werkzaamheden aan en rondom uw woning en/of bedrijfspand. CoVi verricht een grote diversiteit aan werkzaamheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben als motto VEPO, oftewel Voor Elk Probleem een Oplossing. 
 
CoVi bv Bouwbedrijven onderscheid zich door de kwaliteit. Het team van CoVi bv Bouwbedrijven bestaat uit werknemers die staan voor hun vak. Van timmerwerk tot stucwerk, van tegelwerk tot loodgieterswerk bij CoVi bent u aan het juiste adres. Op de pagina activiteiten en werkzaamheden vindt u de werkzaamheden van CoVi. 
 
Covi bv is een Klus & Onderhoudsbedrijf en Riool & Ontstoppingsbedrijf, werkzaam in en rondom Breda. CoVi is KvK geregistreerd onder nr 18075783. 
 
CoVi bv Bouwbedrijven staat garant voor kwaliteit en snelheid. Wij denken met de klant mee. CoVi bv Bouwbedrijven valt onder toezicht van één directeur genaamd Con Vissers. 
 
In februari 1998 is CoVi opgestart. CoVi verricht onderhoudswerkzaamheden, van het ophangen van een schilderij tot het verbouwen van een badkamer of een complete woning. Verder verricht CoVi rioolwerkzaamheden, van ontstopping tot camera inspectie en vervanging of aanleg van nieuwe riolering. CoVi is in het bezit van diverse professionele middelen.

Activiteiten en werkzaamheden 

CoVi bv voert onder andere de volgende werkzaamheden uit: 
 
- Klussen, Onderhoud, Renovatie en Verbouwingen 
 
- Overkappingen en Veranda’s 
 
- Timmerwerkzaamheden 
 
- Electrawerkzaamheden 
 
- Loodgieterswerkzaamheden 
 
- Schilderwerkzaamheden 
 
- Stucwerkzaamheden 
 
- Tegelwerkzaamheden 
 
- Rioolwerkzaamheden 
 
- Ontstoppingswerkzaamheden 
 
- Dakwerkzaamheden 
 
- Vervangen en plaatsen van hang- en sluitwerk 
 
Verder werkt CoVi bv nauw samen met diverse specialisten. CoVi heeft Voor Elk Probleem een Oplossing, u schakelt CoVi in en wij regelen de rest. Bij een grote verbouwing of diverse werkzaamheden heeft u zo slechts één aanspreekpunt welke alles voor u regelt. 
 
Kortom uw allround bedrijf voor elke klus.