Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Wispels Bouwservice in
Nijverdal
<<=Terug naar plaats Nijverdal
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Nijverdal! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Aannemersbedrijf Wispels Bouwservice
Marconistraat 22
7442DD Nijverdal

tel: 0548-655809

Extra informatie

Aannemersbedrijf Wispels Bouwservice   
Een huis verbouwen is een ingrijpend project dat u slechts één of enkele malen in uw leven laat uitvoeren. Het gaat om uw woonomgeving, uw thuis. Daarom moet het helemaal naar uw zin zijn. 
 
 
Aannemersbedrijf Wispels Bouwservice beschikt over de kennis, de ervaring en het vakmanschap om uw verbouwing vlot en helemaal goed te laten verlopen. Absolute kwaliteit, daar kunt u ons dan ook op aanspreken. Die kwaliteit spreekt niet uit mooie woorden maar die herkent u in de projecten die wij hebben opgeleverd. 
 
Dus bent u op zoek naar een bouwbedrijf in de buurt van Nijverdal of Hellendoorn? Neem dan contact met ons op. 
 
Wij zijn een erkend bouwbedrijf met 40 jaar ervaring, werkzaam vanuit Nijverdal / Hellendoorn. Naast onze vakbekwame medewerkers, kunnen wij een beroep doen op solide en betrouwbare onderaannemers. 
 
Onze werkplaats vindt u op bedrijventerrein ’t Lochter in Nijverdal. Samen met deze mensen zorgen we steeds voor een bouwploeg die past bij het project, die topkwaliteit levert en die flexibel kan opereren. We zijn een kleine onderneming zonder bureaucratie. Dat betekent dat een project altijd, van begin tot eind, door dezelfde persoon wordt begeleid. We houden intensief contact met u als opdrachtgever waardoor ook tijdens de bouw nog wijzigingen kunnen worden doorgevoerd. Het gaat tenslotte om uw woonwensen. 
 
Uiteraard doen we graag suggesties voor mogelijkheden waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht. U ontvangt altijd een passende offerte vooraf, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.

Specialiteit

Aanbouw Badkamer Carport Dakkapel Dakraam Deuren Erker Externe verbouwing Gevels Hang en sluitwerk Interne verbouwing Kast Keuken Kozijnen Lichtstraat Nijverdal Onderhoud Overkapping Plafonds Ramen Renovatie Restauratie Schoorsteen Schuur Timmerwerken Uitbouw Verbouwing Verbouwingen Wanden Zolderbetimmering