Bouwbedrijven
W.G.M. Sanders Bouwbedrijven in
Nijmegen
<<=Terug naar plaats Nijmegen
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Nijmegen! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
W.G.M. Sanders Bouwbedrijven
Heiweg 171 -171a
6533 PB Nijmegen

tel: 024- 3554155

Extra informatie

W.G.M. Sanders Bouwbedrijven is een zelfstandig en deskundig aannemersbedrijf gevestigd in Nijmegen. Wij zijn een familiebedrijf met een ruime traditie en staan sinds onze oprichting in 1936 bekend als een klantvriendelijke en betrouwbare onderneming. In de loop der jaren hebben wij dan ook een uitstekende reputatie opgebouwd.  Vandaag de dag zijn er bij W.G.M. Sanders vijf goed geschoolde, allround vakmensen met een ruime ervaring in vaste dienst; drie timmerlieden en twee metselaars. Het bedrijf heeft een ruime en professionele timmerwerkplaats en een groot eigen materieel-bestand, waaronder graafmachines en drie bedrijfsbussen. 
 
BouwGarant 
 
Wij zijn lid van Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. En zijn aangesloten bij BouwGarant waarmee wij voldoen aan belangrijke kwaliteits – en veiligheidseisen. 
 
W.G.M. Sanders Bouwbedrijven is een vakbekwaam en veelzijdig bedrijf. Wij realiseren al uw wensen op het gebied van de bouw en leveren kwaliteit in de volgende sectoren: 
 
  • Verbouwingen 
  • Renovaties 
 
Specialisaties 
 
Wij zijn ondermeer gespecialiseerd in het aanleggen van kelders onder reeds bestaande woningen. Dit soort projecten vereisen de nodige vakkennis, ervaring, vakkundig beleid en de juiste specifieke materialen. Wij hebben zowel het materiaal als de professionals in huis om voor u een fraaie kelder op maat te bouwen. 
 
W.G.M. Sanders Bouwbedrijven heeft zich ook ontwikkeld tot specialist en vertrouwd adres voor ondermeer: 
 
  • Erkers, serres en dakkapellen 
  • Badkamers 
  • Trappen, deuren en kozijnen 
  • Siersmeed hekwerken 
 
Ons bedrijfsbureau denkt voortdurend met u mee over uw wensen en de mogelijkheden. En wij adviseren u graag over de bouwkundige aanpassingen. Ons bedrijfsbureau staat gedurende het bouwproces altijd in nauw contact met u als klant. Bij W.G.M. Sanders is altijd ruimte voor overleg en wij geven u graag vrijblijvend advies. 
 
W.G.M. Sanders Bouwbedrijven werkt bovendien mee aan bijzondere projecten. Zo hebben wij, in opdracht van de gemeente Nijmegen, meegewerkt aan de realisatie van de Donjon op het Valkhof in Nijmegen. Hiervoor hebben wij het meerendeel van het timmerwerk voor onze rekening genomen. 
 
Historie 
 
Aannemersbedrijf W.G.M.Sanders is in 1936 opgericht door de gebroeders Gerard, Wim en Theo Sanders. De basis van het solide bedrijf werd toentertijd aan de Driehuizerweg in de Nijmeegse wijk Brakkenstein gelegd. In 1972 nam Wim Sanders, zoon van Gerard, het bedrijf over en sindsdien vertegenwoordigt het huidige logo van W.G.M. Sanders de huisstijl en de uitstraling van het bedrijf. In 1994 verhuisde het bedrijf naar de locatie waar het tot op heden gevestigd is, aan de Heiweg 171 in Nijmegen. Sinds 2001 is het beleid over de onderneming in handen van Marcel Sanders, zoon van Wim Sanders. 
 
Bedrijfsvisie 
 
Sinds 1936 staat aannemersbedrijf W.G.M. Sanders in Nijmegen en omstreken bekend om haar vakmanschap, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Ondermeer door middel van mond-tot-mond-reclame van tevreden opdrachtgevers hebben wij sindsdien een omvangrijke klantenkring opgebouwd. Deze bestaat uit particulieren en klanten uit het bedrijfsleven. 
Wij vinden het belangrijk een goed contact te onderhouden met onze klanten en denken met hen mee over de te realiseren wensen en ideeën. Onze meewerkende uitvoerders staan gedurende het project dan ook in nauw contact met u als opdrachtgever en fungeren als vast aanspreekpunt tussen u en ons bedrijfsbureau. Hierdoor kunnen wij gedurende het bouwproces flexibel inspelen op uw wensen, de mogelijkheden en eventuele veranderingen. 
 
Leermeesters 
 
Bij het realiseren van projecten en opdrachten werken onze goed geschoolde en vakkundige medewerkers samen met een vast team van onder-aannemers – schilders, stucadoors, loodgieters en dakdekkers – . Juist deze vertrouwde samenwerking is een waarborg voor kwaliteit. 
Daarnaast vinden wij het belangrijk nieuwe vakmensen op te leiden en daarom werken wij samen met het opleidingsbedrijf B.O.R.N. Wij hebben regelmatig enkele leerlingen bij ons in dienst die begeleid worden door onze vakbekwame en gecertificeerde leermeesters.