Bouwbedrijven
BF van Tienen Bouwbedrijven BV in
Nijmegen
<<=Terug naar plaats Nijmegen
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Nijmegen! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
BF van Tienen Bouwbedrijven BV
Groesbeeksedwarsweg 276/A
6521DV Nijmegen

tel: 024-3230060

Extra informatie

BEDRIJFSPROFIEL   
Bouwen aan veilig wonen, werken en recreëren 
 
Uw specifieke vraag pakt ons team aan specialisten met zorg op. Zodat u verzekerd bent van kwaliteit op de plek waar u woont, werkt of geniet van het leven. Deze kwaliteit kan aannemersbedrijf van Tienen u bieden door jarenlange ervaring en continue bijscholing. Deze wordt ieder jaar weer door een keurmerk getoetst. Met trots hebben wij dan vanaf 1818 samen met vele opdrachtgevers mogen bouwen aan Nijmegen en omgeving. 
 
BF van Tienen Bouwbedrijven BV staat garant voor 
 
• Betrouwbaarheid 
• Kwaliteit 
• Duurzaamheid 
 
Restauratie, verbouw en nieuwbouw voor particulier en professionele opdrachtgever 
 
Betrouwbaarheid 
 
BF van Tienen Bouwbedrijven BV brengt op traditie gebaseerde kennis mee van het oude ambachtelijke vakmanschap bij restauraties en renovaties. Met een zelfde gevoel voor kwaliteit realiseert BF van Tienen Bouwbedrijven BV ook verbouw en nieuwbouw. Door team-inzet kunnen wij uw bouwproces ontzorgen! 
 
Kwaliteit 
 
Door de brede ervaring is BF van Tienen Bouwbedrijven BV in staat om monumentale panden met respect te restaureren en dusdanig in te vullen voor een nieuwe functie met hun eigen eisen. De projecten van BF van Tienen Bouwbedrijven BV zijn divers. Van het restaureren van kerken, landhuizen, binnenstadswoningen en vestigingswerken tot het vervangen van voegwerk of kozijnen van monumentale panden. B.F. van Tienen aannemersbedrijf B.V. heeft daarom ook het certificaat van de Vakgroep Restauratie mogen ontvangen. 
 
Duurzaamheid 
 
De laatste jaren is naast veiligheid de aandacht voor duurzaamheid bij BF van Tienen Bouwbedrijven BV sterk toegenomen en is besloten om tot FSC® en PEFCTM certificering van hun onderneming over te gaan. Het is hun beleid om opdrachtgevers en leveranciers, daar waar mogelijk, te overtuigen van de noodzaak om te kiezen voor FSC® en PEFCTM gecertificeerde bouwproducten als dat mogelijk is. Dit voorziet een ieder in de branche van stam tot en met eindproduct van een zeker bestaansrecht dat veel duurzamer zal zijn dan wanneer zij hiervoor niet kiezen.