Bouwbedrijven
Alkema en Van den Berg Bouwbedrijven in
Koog aan de Zaan
<<=Terug naar plaats Koog aan de Zaan
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Koog aan de Zaan! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Alkema en Van den Berg Bouwbedrijven
Elzeboom 19
1541RN Koog aan de Zaan

tel: 06 13772027

Extra informatie

Niewbouw, uitbouw, aanbouw, opbouw? AB-Bouw doet het allemaal. We bouwen en plaatsen dakkapellen op maat, we vergroten uw woning, we strippen complete grachtenpanden en leveren tussen de oude muren een nieuw huis op, en we zijn ook de aangewezen partij voor het bouwen van bedrijfspanden.  Ook voor u? Bel of mail ons, en u weet het. 
 
AB-Bouw doet meer 
 
AB-Bouw doet meer dan bouwen. We denken met u mee. Wat we zoal bedachten? 
 
- Onze unieke Zelfbouwservice maakt zelf verbouwen aantrekkelijker én goedkoper. 
- Met onze Mini-makeover vergroot u de kans op verkoop van uw huis. 
- Uw huis perfect in conditie? Sluit een Onderhoudscontract af. Een kleine beurt of een dakkapel voor meerdere huizen? Ons Stratenplan maakt het voordelig! 
 
En wat we ook doen, we verzorgen altijd het complete traject verzorgen, van ontwerp en het aanvragen van de bouwvergunning tot een perfecte oplevering. Op tijd? Natuurlijk!  
 
AB-Bouw doet meer 
 
ZELFBOUWSERVICE 
 
Zelf een slaapkamer op uw zolder bouwen, een tussenwand plaatsen of juist van twee kleine kamers één grotere maken? Dat is allemaal heel goed te doen, zeker als u weet wat de beste materialen voor zo’n klus zijn. AB-Bouw helpt u daar graag bij. 
 
Luxe voor lage prijzen 
 
We komen bij u langs, we helpen u met tips en tekeningen, we bieden advies over bouw- en verbindingsmaterialen, en we bereken precies wat u aan materiaal nodig heeft. We kunnen alles zelfs voor u aanschaffen. Wat die luxe kost? Minder dan u elders betaalt. Bel of mail ons maar! U kunt ook het anvraagformulier invullen, klik dan hier. 
 
MINI-MAKEOVER 
 
Uw huis verkopen? Dat lukt natuurlijk beter als de nieuwe bewoners er zo in kunnen. Met onze mini-makeover vergroot u uw verkoopkansen. We zetten de voordeur in de lak, we dichten scheuren en naadjes, we werken de voegen af en vervangen verkleurde kitrandjes, we leggen nieuw laminaat en we sauzen de muren in de neutrale kleur die de meeste woningen siert - enzovoort. Dat is trouwens ook heel fijn zijn als u gewoon zelf in uw huis blijft wonen! 
 
Uw budget 
 
Natuurlijk doen we dat allemaal zo dat het in uw budget past. We komen bij u kijken, u vertelt ons wat u wilt besteden en wij laten u weten wat we daarvoor kunnen doen. Glashelder! Bel of mail ons voor een afspraak? 
 
 
STRATENPLAN 
 
In de meeste straten zijn alle huizen ongeveer even oud. Dat betekent dat ze vaak tegelijkertijd onderhoud nodig hebben. De goten of de daklijsten zijn aan vervanging toe, het metselwerk vereist onderhoud, de dakbedekking begint scheurtjes te vertonen, er moet opnieuw gevoegd worden…  
 
Lage prijzen, hoge kwaliteit 
 
Met ons Stratenplan kiest u er samen met een aantal buren voor om het vereiste onderhoud in een keer te laten uitvoeren. Dat scheelt u veel geld, tot tientallen procenten aan toe – en wij leveren natuurlijk dezelfde kwaliteit. Hoeveel u en uw buren besparen, hangt natuurlijk af van het aantal buren dat zich voor zo’n Stratenplan inschrijft. 
 
Allemaal een dakkapel? 
 
Natuurlijk geldt dat niet alleen voor onderhoudswerk. Worden de huizen in de straat langzaamaan te klein en willen u en uw buren een dakkapel laten plaatsen? Ook dan kunnen onze prijzen een heel stuk omlaag. We komen graag een keer langs om onze mogelijkheden met u en uw buren te bespreken.  
 
ONDERHOUDSCONTRACT 
 
Regelmatig onderhoud aan uw auto en uw cv-ketel? Natuurlijk. Dat helpt om dure verrassingen te voorkomen en u zit nooit zonder vervoer of in de kou. AB-Bouw biedt u diezelfde zekerheid voor uw huis. 
 
Goten en kranen 
 
Tijdens onze jaarlijkse onderhoudsscan bekijken we in twee uur tijd wat er eventueel moet gebeuren. Daarbij checken we onder meer de goten, de conditie van de gevel, het dak en het schilderwerk, en we kijken naar de elektrische installatie en het gas. Eventuele gebreken zijn zo tijdig vast te stellen. Vaak voorkomt dat dure reparaties achteraf. Een lekkende cv-kraan is zo verholpen: de kromgetrokken houten vloer in de kamer eronder niet. 
 
Offerte op maat 
 
Moet er iets gebeuren, dan krijgt u van ons een offerte op maat. Gaat u daarmee akkoord, dan staan we binnen twee weken bij u op de stoep en maken we alles weer piekfijn in orde. 
 
Uw huis in topconditie 
 
Zo blijft uw huis in topconditie. En als kunt aantonen dat uw huis periodiek onderhouden is, heeft u bij verkoopplannen vaak geen bouwkundig rapport meer nodig!  
 
BOUWGARANT 
 
AB-Bouw is aangesloten bij BouwGarant. Daarmee haalt u een heel belangrijk stuk zekerheid in huis, zoals u op de site van BouwGarant kunt lezen. In het kort? 
Bouw-Garant-aannemers beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen, ze hebben aantoonbare ervaring, ze zetten alle afspraken duidelijk op papier en hun werk wordt regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Dat voorkomt verrassingen!