Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf F van der Laan in
Kollum
<<=Terug naar plaats Kollum
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Kollum! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Aannemersbedrijf F van der Laan
Voorstraat 115
9291CG Kollum

tel: 0511-453206

Extra informatie

In Kollum en wijde omgeving zijn vele woningen te bewonderen die daar ooit door een Eelke of Frans Van der Laan zijn neergezet. Het bedrijf heeft nu al meer dan een eeuw lang, een uiterst betrouwbare reputatie hoog weten te houden. Vandaag de dag heeft alweer de vierde generatie - Frans van der Laan - de touwtjes bij het bouwbedrijf in handen. Twee Eelke's en een Frans gingen hem voor. De voorstraat is nog steeds de vestigingsplaats van het aannemersbedrijf.   Op 12 mei 1893 begint Eelke van der Laan(1) zijn bouwactiviteiten in het voormalige tuinmanshuis en koetsierswoning aan de Voorstraat te Kollum. Hij krijgt het pand in handen voor vijfhonderd gulden en dagelijks twee emmers water uit de pomp op het erf voor de vorige eigenaressen.  
Al snel bouwt Eelke zijn eerste woningen, maar ook voor openbare gelegenheden draait hij zijn hand niet om. 
 
 
Onze diensten 
 
Als vakbekwaam aannemersbedrijf te Kollum hebben wij een uitgebreid dienstenpakket. Wij realiseren bijvoorbeeld gedegen activiteiten met betrekking tot nieuwbouw, verbouw- en renovatiewerken, restauratiewerken en onderhoud. Wij kunnen gehele bouwprojecten van begin tot eind uitvoeren, maar ook voor de kleinere verbouwingen bent u bij ons aan het juiste adres. Met oog voor detail, kwaliteit en het esthetische aspect streven wij naar het voornaamste eindresultaat. Wij bieden onze diensten aan zowel particulieren, instanties en bedrijven. 
 
Onze garanties 
 
Wij garanderen dat wij bij alle projecten die wij aannemen het best mogelijke resultaat nastreven. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij maken daarbij altijd duidelijke prijsafspraken, zodat beide partijen weten waar zij aan toe zijn. U weet wat u kan en mag verwachten en wij weten wat ons te doen staat. Geen onvoorziene naheffingen of budgettaire aanpassingen, maar een heldere en eerlijke samenwerking. Ons personeel is professioneel en blijft door het volgen van diverse opfriscursussen op de hoogte van alle recente ontwikkelingen met betrekking tot hun vakgebied. Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.