Bouwbedrijven
Allard Schultink Aannemersbedrijf BV in
Hoogeveen
<<=Terug naar plaats Hoogeveen
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Hoogeveen! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Allard Schultink Aannemersbedrijf BV
Siemensstraat 11
7903AX Hoogeveen

tel: 0528-262410

Extra informatie

Allard Schultink Aannemersbedrijf BV   
Allard Schultink Aannemersbedrijf BV is een all-round Aannemersbedrijf in Hoogeveen dat in de loop der jaren naam heeft gemaakt. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en kunststof kozijnen. 
 
Een aanzienlijk aantal opdrachtgevers uit diverse disciplines in de eigen regio en de wijde omgeving verleenden ons de opdracht voor het maken van een bouwwerk. Onze opdrachtgevers zijn ondernemingen uit de industrie en de dienstverlening, alsook gemeentes en andere overheidsinstellingen en particulieren. 
 
Allard Schultink Aannemersbedrijf BV heeft als doelstelling om bij de uitvoering van deze werken een grote zorg te besteden aan de kwaliteit in de breedste zin van het woord. Hieronder wordt verstaan: 
 
  • Veiligheid 
  • Gezondheid 
  • Milieu 
  • Vakbekwaam 
 
Als BouwGarant-bouwbedrijf voldoen wij aan strenge eisen met betrekking tot onze bedrijfsvoering en dienen wij te werken volgens heldere richtlijnen. Periodiek wordt ons bedrijf dan ook getoetst door de Stichting BouwGarant. 
 
Wij bewaken het hele bouwproces voor u 
 
Om aan de kwaliteit te kunnen voldoen hebben wij een kwaliteitshandboek samengesteld. Hierin zijn de procedures en de checklists vastgelegd waarmee Aannemersbedrijf Allard Schultink b.v. het bouwproces uitvoert. Door het zorgvuldig en consequent bijhouden van de checklijsten zijn wij in staat om de projecten van start tot oplevering goed te bewaken en zo nodig tijdig bij te stellen. 
 
Door onze medewerkers cursussen te laten volgen op gebied van veiligheid, kwaliteit, gezondheid en milieu, zijn wij als Aannemersbedrijf Allard Schultink b.v. ervan overtuigd, dat wat wij nastreven, ook daadwerkelijk in de praktijk wordt uitgevoerd. 
 
Onze diensten 
 
Bij Allard Schultink Aannemersbedrijf BV kunt u terecht voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Onze opdrachtgevers zijn ondernemingen in industrie en dienstverlening, alsook overheidsinstellingen en particulieren. Voor alle projecten staat kwaliteit bij ons centraal. Door onze 75 jaar ervaring en klantgerichte aanpak kunnen wij de projecten succesvol en naar tevredenheid opleveren. 
 
Nieuwbouw 
 
Allard Schultink Aannemersbedrijf BV is ervaren in nieuwbouwprojecten. Elk project behandelen wij individueel en bespreken wij grondig met u door, zodat het project aan uw wensen voldoet. U kunt bij ons terecht voor onder andere woningen, garages, schuren, kantoren en loodsen. Hieronder ziet u een aantal projecten die wij gerealiseerd hebben. 
 
 
Verbouw en Onderhoud 
 
Voor een verbouwproject is aannemersbedrijf Allard Schultink b.v. een juiste keuze. Wij gaan als volgt te werk voor het tot stand komen van een op maat gemaakt verbouwproject: 
 
- Opstellen programma van eisen 
- Uitbrengen van een schriftelijke offerte 
- Schriftelijke opdrachtbevestiging 
- Verzorgen eventuele bouwaanvraag 
- Kostenbewaking 
- Opleveren binnen vastgestelde termijn/planning 
 
Ook voor onderhoud bent u bij ons in goede handen. Met meerdere opdrachtgevers sloten wij een meerjarig onderhoudscontract af voor het optimaal functioneren van verschillende gebouwen.

Specialiteit
  • Aanvraag bouwvergunning / sloopvergunning  
  • Badkamer  
  • Bestrating  
  • Bouwadvies  
  • Bouwtekening / constructietekening