Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Rottinghuis in
Groningen
<<=Terug naar plaats Groningen
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Groningen! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Aannemersbedrijf Rottinghuis
Hereplein 9/10
9711GA Groningen

tel: 050-3185333

Extra informatie

Bedrijfsprofiel   
Aannemersbedrijf Rottinghuis is sinds 1931 als bouwbedrijf gevestigd in Groningen. Het bedrijf heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een toonaangevend allround bouwbedrijf, dat opereert in het noorden van ons land. 
 
Aannemersbedrijf Rottinghuis maakt deel uit van Koninklijke Volker Wessels en realiseert met circa 100 medewerkers een omzet van ruim 40 miljoen euro. 
 
Aannemersbedrijf Rottinghuis is actief in de sectoren woningbouw, utiliteitsbouw, woningverbetering en bouwservice en onderhoud. In eigen beheer ontwikkelt Aannemersbedrijf Rottinghuis woningbouw- en commercieel vastgoedprojecten in uitbreidingsplannen en herstructureringsgebieden. Het grootste deel van alle bouwprojecten wordt in bouwteamverband gerealiseerd. 
 
Kleinschalige nieuw- en verbouw, geriefsverbeteringen, onderhoudsprojecten en 24-uurs service voeren wij uit vanuit onze vestiging aan het Eemskanaal te Groningen. De afdeling Bouwservice en Onderhoud opereert vanuit een modern en goed geoutilleerd bedrijfsgebouw met materiaalopslag en timmerwerkplaats. 
 
Missie 
 
Aannemersbedrijf Rottinghuis heeft aandacht voor medewerkers, klanten, omgeving, kwaliteit hoog in het vaandel staan. We hebben daarom een missie geformuleerd, waarin we dat uitdragen. U kunt ons daarop aanspreken. 
 
Aannemersbedrijf Rottinghuis wil zijn voortbestaan zeker stellen door op maatschappelijk verantwoorde wijze en met voldoende rendement de vraag van klanten om te zetten in kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. Onze medewerkers en onze klanten moeten trots kunnen zijn op de prestaties van ons bedrijf. 
 
Aannemersbedrijf Rottinghuis wil met respect voor mens en omgeving voldoening ervaren voor zijn bijdrage aan het behoud van bestaand en de realisatie van nieuw vastgoed. 
 
Aannemersbedrijf Rottinghuis wil de talenten van zijn medewerkers zo ontplooien en inzetten dat mede daardoor de reputatie van het bedrijf als kwaliteitsbouwer hoog wordt gehouden. 
 
Aannemersbedrijf Rottinghuis zal voortdurend veel aandacht besteden aan aspecten als menselijkheid, openheid en zorgvuldigheid in de interne en externe communicatie. 
 
Onze klanten en onze medewerkers moeten bouwen met Aannemersbedrijf Rottinghuis als een bijzondere en plezierige belevenis ervaren. 
 
VolkerWessels onderneming 
 
Aannemersbedrijf Rottinghuis' Aannemingsbedrijf bv, een VolkerWessels onderneming 
 
VolkerWessels is de handelsnaam van Koninklijke Volker Wessels Stevin NV. VolkerWessels is een Nederlands concern, met circa 17.000 medewerkers verdeeld over 125 werkmaatschappijen met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Canada en de Verenigde Staten. 
 
Aannemersbedrijf Rottinghuis maakt deel uit van VolkerWessels. Samen met onze zusterbedrijven kunnen wij een compleet pakket aan bouw (van ontwerp tot uitvoering en onderhoud), infrastructuur en facilitaire dienstverlening bieden. 
 
Activiteiten 
 
VolkerWessels is actief op de volgende gebieden: 
 
 • Woning- en utiliteitsbouw; 
 • Industriebouw; 
 • Vastgoedontwikkeling; 
 • Beton- en waterbouw; 
 • Wegenbouw; 
 • Netwerkinfrastructuur (kabels en leidingen); 
 • Telecominfrastructuur; 
 • Spoorwegbouw en -onderhoud; 
 • Installatietechniek; 
 • Verkeerstechniek; 
 • Materieelbeheer; 
 • Parkmanagement; 
 • Bouwtoelevering; 
 • Advies en dienstverlening. 
 
De kracht van VolkerWessels 
 
De kracht van VolkerWessels ligt onder andere in uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines, de samenwerking bij multidisciplinaire en integrale projecten, een goede geografische spreiding, een solide financiële positie en gemotiveerde en deskundige medewerkers. 
Werkmaatschappijen 
 
Werkmaatschappijen 
 
De werkmaatschappijen functioneren als zelfstandige ondernemingenen maken deel uit van een hecht, intern netwerk. VolkerWessels heeft bewust gekozen voor een decentrale organisatie, waarmee het ondernemerschap in de onderliggende bedrijven gestimuleerd wordt.