Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Janssen in
Groesbeek
<<=Terug naar plaats Groesbeek
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Groesbeek! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Aannemersbedrijf Janssen
Pannenstraat 33
6562 AC Groesbeek

tel: (0)24 - 3975393

Extra informatie

Wij zijn een zelfstandig opererend bedrijf met een modern, flexibel en dynamisch bedrijfsbeleid. Wij zijn inmiddels ruim 30 jaar actief in de bouwwereld en ons team bestaat uit gemotiveerde en vakkundige medewerkers.   
Onze bedrijfsactiviteiten liggen in alle sectoren van de bouw, te weten: 
 
  • Utiliteitsbouw 
  • Woningbouw 
  • Aan- en verbouw  
  • Onderhoud / renovatie 
  • Timmerwerk / betonwerk 
  • Tegelwerken  
  • Ontwikkeling 
 
Wij werken regelmatig in bouwteamverband met diverse partners, waardoor turnkey bouwen ook tot onze mogelijkheden behoort. 
 
Heeft u na uw bezoek aan onze website vragen en/of opmerkingen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u met plezier te woord!  
 
Ons motto luidt: “Een kwalitatief hoogwaardig product neerzetten waarbij u, als tevreden klant, centraal staat!” 
 
Breed inzetbaar bij complete bouwwerken! 
 
U kunt ons inschakelen voor ontwerp en uitvoering van de meest uiteenlopende werken in de woning- en utiliteitsbouw. Onze jarenlange ervaring en bewezen deskundigheid maken ons tot een veelzijdig partner in het bouwen. 
 
Daarnaast treft u ons veelvuldig aan in onderhouds-, renovatie-, metsel-, tegel- en (beton)timmerwerken. De kern van onze activiteiten voeren wij uit in eigen beheer. Aanvullend beschikken wij over een zorgvuldig opgebouwd relatienetwerk met daarin gespecialiseerde partners. 
 
Wij zijn een specialist door jarenlange ervaring te koppelen aan uitgekiend materieel. Maar bovenal zijn wij een een specialist door het ontwikkelen van een heel eigen filosofie in de ontwikkeling van de woning-/utiliteitsbouw en het selecteren en motiveren van een team van nauw betrokken medewerkers, die op iedere plaats in de organisatie inzetbaar zijn. Hiermee wordt uw bouwopdracht onder de meest uiteenlopende omstandigheden gerealiseerd. Wij zijn zodoende in staat snel te reageren op veranderende werkschema's en om spoedopdrachten uit te voeren. 
 
Een krachtige logistiek en een nauwkeurige planning garanderen vervolgens de vlotte voortgang. Het resultaat is een kwalitatief hoogstaand product!